پاسخ : بهترین سرور اختصاصی برای هاستینگ پر قدرت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
من می خوام نمایندگی رو کنار بزارم و سرور اختصاصی بگیرم . می خوام سرورم قوی باشه و سایتهای با بازدید بالا رو هم ساپورت کنم . نظر خودم روی ex4 هتزنر هست . نظر شما چیه ؟
( در ضمن از هتزنر نمایندگی دارم و نسبتا راضی ام ).
برای هاستینگ بهتر هست از سرورهای استفاده کنید که هارد ssd دارن و mysql رو بروی اون قرار بدید تا بهترین کیفیت ممکن رو در سرویس دهی داشته باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpxfdhzo
عزیز اینجا بخش اموزشی است نه درخواست سرویس :68:
عزیزم من دنباله راهنمایی برای انتخاب سرور هستم نه آفر.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
هتزنر هیچگونه نمایندگی ارائه نمیکنه.
به نظرتون کدوم سرور هتزنر برای هاستینگ خوبه ؟
دوستان سی پنل رو هتزنر چند میده ؟
لایسنس سی پنل در هتزنر : 45000 تومان برای سرور اختصاصی و 20000 تومان برای سرور مجازی .
بهتره اول یک vps بگیرید هم هزینه کم تری داره هم میتونید مشتری جذب کنید اول بعد سرور اختصصاصی تهیه کنید
برای شروع وی پی اس با رم 1 یا 2 خوب میتونه باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
بهتره اول یک vps بگیرید هم هزینه کم تری داره هم میتونید مشتری جذب کنید اول بعد سرور اختصصاصی تهیه کنید
من 2 سال نمایندگی هاست دارم و تعداد مشتریام زیاد شدن . سرور مجازی به کارم نمی آد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
از کی تا حالا هاستینگ رو روی وی پی اس میزنن؟؟؟؟؟ اگه دنبال دان تایم و دیداس هستین روی وی پی اس پیشنهاد میشه!!! سوختن هارد که زیاد دیده شده!!!
نقل قول:
از کی تا حالا هاستینگ رو روی وی پی اس میزنن؟؟؟؟؟ اگه دنبال دان تایم و دیداس هستین روی وی پی اس پیشنهاد میشه!!! سوختن هارد که زیاد دیده شده!!!
از وقتی که اینترنت میخواد ملی بشه :ددی
به نظرم یه مجازی روی یک سرور خوب خیلی بهتر از یک سرور اختصاصی به درد نخوره و میتونه جواب 40 50 تا سایت متوسط رو بده
هر طور که خودشون میدنن
فقط یک پیشنهاد بود
....................
:dفدای شما آقا :دی
نقل قول:
لایسنس سی پنل در هتزنر : 45000 تومان برای سرور اختصاصی و 20000 تومان برای سرور مجازی .
با توجه به چیزهایی که من دیدم هزینه Cpanel که Internal هم باشه توی هتزنر 25 تا 30 یورو هست. برای وی پی اس و ددیکیت فرقی نمیکنه این هزینه
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
نقل قول:
از وقتی که اینترنت میخواد ملی بشه :ددی
به نظرم یه مجازی روی یک سرور خوب خیلی بهتر از یک سرور اختصاصی به درد نخوره و میتونه جواب 40 50 تا سایت متوسط رو بده
هر طور که خودشون میدنن
فقط یک پیشنهاد بود
....................
فدای شما آقا :دی
هاستینگ روی وی پی اس مشکلی نداره. وی پی اس خود و بد داریم عزیز ;)