پاسخ : از پارس ریسلر خبری دارید ؟ parsresller.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
جناب محمدی الان دیتا ما کجاست!
اطلاعات هاست را بدید ما خودمان منتقل کنیم!!
شما هم که نه ایمیل نه تلفن و نه مورد دیگری هست که تماس گرفته شود!
آدرس ایمیل توی امضاء بنده هست
● آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
مشخصات پ.خ شد
دوستان حتما توی سایت ما تیکت بدن که اطلاعاتشون رو سرور های ما بهشون بدیم
پولی که بابت پکیج Whmcs دادیم این وسط هاپولی شد!
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
خود پکیج که بماند فروشش کلاه برداری بود! همون نالهایی که استفاده می کردیم رو بمون انداختن بعد هم جمع کردن رفتن
به فرانتورک هم که گفتم ، گفتن فقط هاست هارو مسئولیتش رو قبول کرده
قرار بود به روز رسانی بشه ، من به ایشون گفتم اکر بروز رسانی میشه من می خرم ! بعئ که خریدم هم اینطوری جمع می کنن میرن!
مملکت داریم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
خود پکیج که بماند فروشش کلاه برداری بود! همون نالهایی که استفاده می کردیم رو بمون انداختن بعد هم جمع کردن رفتن
قرار بود به روز رسانی بشه ، من به ایشون گفتم اکر بروز رسانی میشه من می خرم ! بعئ که خریدم هم اینطوری جمع می کنن میرن!
مملکت داریم!
دوست عزیز این ها هیچ ارتباطی به فرانتورک نداره...هاست هم از اول رو سرور ما نبودن که مسئولیتش پای ما باشه...یوزرهای هاست رو من از ایشون خریدم و به سرور فرانتورک انتقال دادیم...موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
دوست عزیز این ها هیچ ارتباطی به فرانتورک نداره...هاست هم از اول رو سرور ما نبودن که مسئولیتش پای ما باشه...یوزرهای هاست رو من از ایشون خریدم و به سرور فرانتورک انتقال دادیم...موفق باشید
می دونم عزیز من اصلا روی صحبتم با شما نبود
کسی که اومده قول پشتیبانی یک ساله و یه سری چیزای دیگه رو میده ، بعد یهو به هر دلیلی جمع میکنه میره...!
این وسط ایشون که پول گرفتن ! ما ضرر کردیم! که پول دادیمو کلاه رفت سرمون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
مملکت داریم!
سلام
اولا شما پکیج فارسی ساز whmcs رو خریدید نه خود whmcs رو, پس اول تامل کنید بعد بگید کلاه برداری بوده (خدا روشکر توی این انجمن خیلی از دوستان و همکاران بنده رو میشناسن ...)
دومن پکیج همگی تحویل داده شده و تا هفته آینده قسمت مربوط به پشتیبانی پکیج ها روی دامنه پارس ریسلر با آدرس whmcs.parsreseller.ir راه اندازی میشه
1 فایل پیوست
نقل قول:
پکیج فارسی ساز whmcs
این پکیج چیزی نبود جز همون نالهایی که خودمون داشتیم، فروش این پکیج به اسم خودتون کاملا غیر قانونی و ... بوده
در ضمن قبل از خرید ، در تاریخ 1390/08/28 تیکت زدم به بنده گفتید بروز رسانی یک هفته بعد انجام میشه ، و من هم بهتون گفتم فقط می خواستم ببینم اگه بروز رسانی انجام میشه بگیرم ، و خریدم!
و این تیکت آخر در تاریخ 1390/10/09 :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
این پکیج چیزی نبود جز همون نالهایی که خودمون داشتیم، فروش این پکیج به اسم خودتون کاملا غیر قانونی و ... بوده
در ضمن قبل از خرید ، در تاریخ 1390/08/28 تیکت زدم به بنده گفتید بروز رسانی یک هفته بعد انجام میشه ، و من هم بهتون گفتم فقط می خواستم ببینم اگه بروز رسانی انجام میشه بگیرم ، و خریدم!
و این تیکت آخر در تاریخ 1390/10/09 :
بازم عرض میکنم شما فارسی ساز سیستم رو خریداری کردید نه خود سیستم رو (جدیدا فارسی ساز رو نال میکنند؟) این پکیجی هست که واسش زحمت کشیدیم و کارمون کاملا قانونی هست
هم.نطور که توی این تیکت اشاره کردیم کا هیچ گونه تاریخی در مورد بروزسانی قبل از خرید به شما اعلام نکردیم
1 فایل پیوست
آقای محترم منظور من هم همون پکیج فارسی ساز هست ،
این هم تیکت اول که شما به صراحت گفتید تا یک هفته بروز میشه :
فایل پیوست 4297
و در تیکت آخر عنوان کردید بروز رسانی نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
پکیج فارسی ساز اختصاصی هست
وقتی که بروز رسانی اعمال بشه واسه همه کاربران ارسال میشه