پاسخ : هتزنتر یا لیزوب ، مسئله این است؟!؟!؟!
نقل قول:
هیچ دیتا سنتر اروپایی به راحتی پیدا نمیشه که به مشکل کپی رایت نداشته باشه. یک سرور ما داریم که روش یک سایت دانلود هست، ابیوس ایمیل میاد که باید برطرف کنید ولی یکدفعه سرور رو نمیزنند ببندند و اخطار میدند. این سرور از هتزنر هست.
در صورتی که مسائل خاصی رو رعایت نکنید آیپی اصلی سرور بلوکه میکنند.
1- مقایسه هتزنر و لیزوب مثل مقایسه ژیان و بنز هست
2- پهنای باند میخواد درست بده میخواد نده زرنگ باشی افر داده با 100 تار بایت شما که 10 ترا بایت مصرفت هست برو یکی از این افرهای 100 ترا باتنی بگیر قمیتهاش هم نسبتا مناسب هست نسبت به پهنای باندی که مدیه اینکه یمبنی کسی سارغشون نرفته این افهرای 100 ترا بایتی را چون حداکثر 16 تا ایپی روی سرور میندن و بار یمجازی سازی مناسب نیتس دیگه فردا ایپها بسته شده ایپیهم ندرای که ست کنی
پس چشم بسته برو و یک لیزوب 100 ترا باتی بگیر خلاص
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
1- مقایسه هتزنر و لیزوب مثل مقایسه ژیان و بنز هست
2- پهنای باند میخواد درست بده میخواد نده زرنگ باشی افر داده با 100 تار بایت شما که 10 ترا بایت مصرفت هست برو یکی از این افرهای 100 ترا باتنی بگیر قمیتهاش هم نسبتا مناسب هست نسبت به پهنای باندی که مدیه اینکه یمبنی کسی سارغشون نرفته این افهرای 100 ترا بایتی را چون حداکثر 16 تا ایپی روی سرور میندن و بار یمجازی سازی مناسب نیتس دیگه فردا ایپها بسته شده ایپیهم ندرای که ست کنی
پس چشم بسته برو و یک لیزوب 100 ترا باتی بگیر خلاص
الان انتقاد از لیزوب بود یا هتزنر ؟:105:
نقل قول:
الان انتقاد از لیزوب بود یا هتزنر ؟
نظرشون رو گفتن
انتقادی به نظر من در کار نبود :)
مشکل هتزنر اینه برخی ساعت تو برخی آی اس پی ها پینگ حتی زیر 200 میده ولی برخی ساعات پینگ بالای 2000 میده این چند روزه آیا مشکل از اینترنت کشور هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc
مشکل هتزنر اینه برخی ساعت تو برخی آی اس پی ها پینگ حتی زیر 200 میده ولی برخی ساعات پینگ بالای 2000 میده این چند روزه آیا مشکل از اینترنت کشور هست؟
فکر کنم به احتمال 99% مشکل داخل کشور باشه
هرتز نر خوبه مشکلی با هاش نداریم به نظر من هزینه ستاپ داره اما مشکلی آتابمو اینا تداره اما هلند پینگ بهتری داره