intel Xeon 5450 دارند؟!
یا پلانی باشه که با این سی پی یو باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
intel Xeon 5450 دارند؟!
یا پلانی باشه که با این سی پی یو باشه
وب رنگ جان مگه برای شما فرقی میکنه؟
اینها هم نوعی سرور هستند. فقط حجمش بیشتره. پی سی نمیشه گفت سرور هستند
استفاده از اینها به ضرر دیتاسنتر ها باید باشه چون حجم بیشتری میگیره
مشکل این جاست که پی سی پاور ضعیفی داره ...
اصلا" از لحاظ قدرت با رکمونت یکی نیست!
بعدش این که الان مثلا" فلان دیتاسنتری که رکمونت میده و سرور ها اصل دل هستند ، رو با دیتاسنتری که پی سی میده یکی میکنین؟!
خطر سوختن قطعات و .... هم در پی سی زیاده اما در رکمونت 1% هست!
اگرخواستین بازم بگم!
اما این ها کافی بود:53:
من با گیگا هم که کارمیکردم پی سی بود!
اما کلا" دیگه پی سی نمیگیرم!
من هم با نظرت مخالفم وبرنگ جان!
شما داری پی سی رو میگی من دارم سرور رو میگم
سرور سرور هست و فرقی نداره! اگر میبینی رک از تاور گرونتر هست به خاطر جای بیشتری هست که تاور میگیره
وگرنه تاور قابلیتهای بیشتری هم داره. از جمله اینکه میتونین هاردهای بیشتری داخلش قرار بدی.
جفتش هم دل هست. تنها مزیت رک به تاور فضای کمتره
من هم با نظرت مخالفم وبرنگ جان!
شما داری پی سی رو میگی من دارم سرور رو میگم
سرور سرور هست و فرقی نداره! اگر میبینی رک از تاور گرونتر هست به خاطر جای بیشتری هست که تاور میگیره
وگرنه تاور قابلیتهای بیشتری هم داره. از جمله اینکه میتونین هاردهای بیشتری داخلش قرار بدی.
جفتش هم دل هست. تنها مزیت رک به تاور فضای کمتره
سلام
پاور تاور قوی تر هم هست وب رنگ جان شما فکر کنم هنوز منظورت پی سی هست که ازش استفاده میکنی!
Tower Servers are the normal boxes (in appearance) you would have seen in Visio Diagrams. Of course they are very powerful & have bundled software tools to manage them. The problem with Tower Severs is the space they occupy, management personnel they require, and cost of operating them (power, network, etc.).
میبینی که تنها مشکل اونها دارند فضای زیاد و مصرف برق زیاد هست. حالا شما فکر کنم بدونی چرا دیتا سنترهایی که فضای کم دارند از رک استفاده میکنند. به هر حال فرقی ندارند چون برق و پاور و ... رو من و شما تامین نمیکنیم که نگران هم باشیم دیتا سنتر تامین میکنه!
سلام ,
fdc دیتاسنتر بسیار عالی هست . البته به کرک و مخصوصا اسپم بسیار حساس هست . دیتاسنتر شیکاگو بسیار بسیار عالی هست ! دیتاسنتر دنورشون هم خوبه ( همین دیتاسنتر جدید ) اما من از دیتاسنتر جدیدشون و سرور های جددید که همه در این دیتاسنتر جدید هاست میشه راضی نبودم !
از نظر پشتیبانی و قدرت سرور ها حرف نداره ! اما به شدت روی امنیت و کنترل شبکه این دیتاسنتر جدید ضعف دارن و حالا نمیدونم با کی سرو جنگ دارن , اما این جدیده روتر هاشون همیشه زیر حملات ddos هست و اکثرا شبکه بالا پایین میره و شاهد دوون تایم هستید . به خاطر این امر من سروری که در دیتاسنتر جدیدشون داشتم کنسل کردم !
اما دیتاسنتر قبلی - اصلی ( شیکاگو ) به خوبی کار می کنه ! و راضی هستم .
اما اگر سایت های وارز دارین و یا مشکل اسپم دارین ! حتی یک بار اسپمینگ براتون گرون تموم میشه
موفق باشید