آشنا نیستند
نمایش نسخه قابل چاپ
آشنا نیستند
اشتباه خیلی از دوستان ما اینه که از جاهایی خرید میکنند که هیچ اظلاعاتی از اونها ندارند
الان وقت این نیست که به این دوستمون بگیم از کجا هاست بخره چون حتما ایشون اطلاعاتی دارند تو هاستهاشون که اول به اونها نیاز دارند
پس حتما اول باید اون سایتهاشون برگرده و اطلاعات رو بک اپ بگیرند بعد دنبال یک جای جدید برای خودشون باشند
در هر صورت اگر نیاز به هاست دارید شرکتمون پلن های مناسبی داره و در صورت راهنمایی میتونید انلاین صحبت کنید و در ساعات اداری شرکت 9 صبح الی 5.30 با دفتر فروش گیلان تماس بگیرید
موفق باشید و ایشاالله که اون اشخاصی که ازشون هاست گرفتید برگردند و شما ضرری دوباره نکنید
وب هاستینگ نامحدود | هاست نامحدود | نمایندگی هاست نامحدود | ثبت دامنه
فکر کنم من اینو میشناسم
آی دی یاهوش کویر بلاگ بود
اگه مشکلت حل نشد بگو فکر کنم بتونم موبایلی که جواب بده رو گیر بیارم البته اگه بشه
انشاله که مشکلش حل میشه و سرویس هاش رو دوباره راه اند ازی میکنه
با سلام مسئول وب هاستینگ توسعه نوین و نامحدود بنده هستم دوست عزیز به علت ویروس داشتن یکی از هاست ها دیتاسنتر مارا ساسپند کردند مشکل از اینجا شروع شد جریمه کردند پرداخت کردیم گفتن باز میکنن خورد به کریسمس بعدش هم باز شد امیدوارم ابهام برطرف شده باشه خیر مدیر این وب هاستینگ ها بنده سینا بختیاری هستم شما که میگید این 3 روز 4 روز قطع بوده با خودتون فکر کنید چند وقت از سرویس های ما راضی بودید با تشکر
این ایدی جدید من در انجمن هست امیدوارم بتونم مفید واقع بشم
ساخت بیش از یک اکانت خلاف قوانین هست . میتونید بگید که یوزر قبلی رو ویرایش کنن
من هم قبل از اینکه هاستینگ داشته باشم از جایی به اسم:
3erver.org
برای سایت های شخصی خودم هاست گرفته بودم
که طرف کلاه بردار از آب در اومد و پول ما رو فقط بعد از 3هفته خورد و حتی بک آپ سایت هارو که خیلی براشون زحمت کشیده بودم رو تحویل نداد!
قیمتش هم چندان ارزون نبود! و بعد که تو گوگل سرچ کردم دیدم پول چند نفر دیگه رو هم خورده!
و بعد از چند ماه رفت یه شبکه اجتماعی زد به اسم
rabeteha.net
اسمش هم علیرضاست و مدیر این سایته
آدم های اینجوری خیلی زیادن مواظب باشید... اما ارزون بودن قیمت دلیل نمیشه
در کل به نظرم یه تاپیک باشه که دوستان بیان کلاه بردار ها رو معرفی کنن خوبه
چون حداقل دوستان دیگه توی چاه این کلاه بردار ها نمی افتن یا احتمالش کم تر میشه...