با دروود
نیاز به یاد اوری می باشد که بهای امتیاز سی پانل برای سرور های مجازی ما ماهانه 10 دلار می باشد.
اگر نیاز به تماس با ما دارید می توانید با ما در تماس باشید.
اطلاعت هم در پایین آمده
نمایش نسخه قابل چاپ
با دروود
نیاز به یاد اوری می باشد که بهای امتیاز سی پانل برای سرور های مجازی ما ماهانه 10 دلار می باشد.
اگر نیاز به تماس با ما دارید می توانید با ما در تماس باشید.
اطلاعت هم در پایین آمده
بابا ماله شما خیلی گران هست من دیگه حداکثر می خوام ماهی ۳۰-۴۰ تومان باشه
براتون میتونیم با پنل رایگان+لایت اسپید برای بهبود سرعت کانفیگ کنیم.
Ram:768 MB
HDD:45GB
BW:Unlimited
Port:1Gbps
Full Warez
38,000 Toman ماهانه
یا کیفیت
یا ارزونی
VPS/VDS 1024
CPU: 2X 2.0 Ghz
Ram : 1024MB
HDD :2X 70GB
Port : 1Gbps
Bandwidth :2 X2TB
FREE Remote FTP backup storage: 10GB
پیشنهاد بالا را با آنکه هارد دیسک و همچنین پهنای باند ماهانه 2 برابر شده اند را به شما 45 هزار توامن می توانم پیشکش نمایم.
*به روز رسانی شد
در هر مورد می شه cpu را هم بگید چه قدر هست؟؟
ارسای پیشین به روز رسانی شد
با سلام مجدد..در صورت خرید سالانه لایسنسن سی پنل یکسال رایگان بهتون داده میشود در صورت خرید ماهانه 1ماه لایسنس رایگان داده میشه...سی پنل رایگان نیست..ولی 45 روز میتونین از تریال استفاده کنین بعد از 45 روز از لایسنس که ماه یک ماه در سرور های ماهانه رایگان میدیم...و یک سال در سرورهای سالانه رایگان میدیم
xeon x5220
که 2 هسته کامل در اختیار شما قرار میگیره
سلام
من می تونم از کشورهای آمریکا سوییس هلند و کانادا بهتون سرور بدم
با توجه به کاربریتون سرورهای هلندمون رو پیشنهاد می کنم که به ازای هر گیگ رم به شما یک هسته از سی پی یو رو اختصاص می دیم و هارد سرور هم از راید ۱۰ استفاده می کنه که سرعتش ۴ برابره حالت معمولی هست
سرور هلند ما توی دیتاسنتر معروف لیزوب مستقر هست و با توجه به سخت افزاری که داره و سیاست دیتاسنتر مبنی بر ارایه تعداد بسیار پایین آی پی (حداکثر ۱۶ آی پی) روی هر سرور امکان اورسل وجود نداره و به جرات می تونم بگم با کیفیت ترین وی پی اس رو من به شما آفر دادم.
مشخصات سرور:۱ گیگ رمنقل قول:
Processor: 2 X Intel® Xeon® Processor E5620 (12M Cache, 2.40 GHz, 5.86 GT/s Intel® QPI) - 8 Cores , 16 Threads
Memory: 12 GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Disk Drive RAID: 10
Data center: Leaseweb - Netherlands
۱ هسته سی پی یو ( ۲.۴ گیگاهرتز)
۱۰۰ گیگ هارد
پهنای باند نامحدود
ماهانه ۳۵ تومن
گارانتی نامحدود بازگشت هزینه هم داریم
OmegaHost - سبد خرید