پاسخ : چرا این روزها همه هاستینگ میزنند ؟
زیاد بشه فکر کنم خیلی خوب باشه
وقتی بازار دست چند نفر باشه مطمئن باشید هیچکدوم پیشرفت نمیکنن ولی وقتی بازار هاستینگ مثل این روزا ( ببخشید ) خر تو خر باشه کسایی که توانایی بالاتری داشته باشند میتونن خودشونو نشون بدن و مشتری خودشونو داشته باشند و نگران این بازار بی درو پیکر نباشند.
طرف که هیچی بارش نیست مشتری ماه دوم دیگه پیشش تمدید نمیکنه ولی وقتی میبینه سرور خوب پشتیبان خوب بار فنی بالا مگه مریض بره جایی دیگه
هر کی کار خودش خوب باشه نباید نگرانی بابت این موضوع داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
دو حالت داره :
1- یا بیکاری زیاده شده
2- یا درخواست ها زیاد شده :d
بله این حالت ها هم وجود داره ولی نیان تو کار هاستینگ برن تو کاره پر درآمد اگر هزینه کم کنی ضرر میکنی تو این کار تجربه داشتم 3 سال پیش
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
توصیه می کنم در یک مکان عمومی لهن بهتری داشته باشید.
انتقادی ، پیشنهای دارید درست مطرح کنید
اتحادیه رسمی رو منو شما نمی تونیم نظر بدیم (دستور بدیم) بگیم بیاید ثبت کنید :)
اگر شما می خواید "به طور جدی" فعالیت کنید می تونید تشریف ببرید ثبت اسناد ، یک شرکت رسمی ثبت کنید و دفتر راه ا ندازی کنید این میشه کار جدی :)
موفق باشید
من اعلام کردم جسارت نباشه در ضمن شرکت ثبت شده دارم کار اصلی من واردات و پخش به سراسر کشور نوت بوک و سخت افزار هست
بخش هاستینگ هم فعال هست تو شرکت هر کس هاست بخواد یا سرور ما قرارداد تنظیم میکنیم کسانی که نیاز دارند ولی سرویس هایی با قیمت واقعی
از اینجور بحث ها زیاد شده. چاره ای هم براش پیدا نشده . خودتون و دیگران رو با این تاپیک معطل نکنید.
فقط این رو بدونید مشتری یا آماتور هست که میره دنبال ارزون و.... که مطمئنا فرد حرفه ای هاست فروش خوشش از این کاربر نمیاد چون مشکلات فراوان خواهد داشت باهاش. یا مشتری حرفه ای هست و.... که بیشتر هاستینگ های حرفه ای دوست دارند مشتریان زیادی از این قشر داشته باشند.
هر کسی میدونه دنبال کی میره . پس شما فقط صبر کنید و به کیفیت خودتون فکر کنید مطمئن باشید از ارتقا کیفیت و صبر بهترین نتیجه رو میگیرید
شما هم یک زمانی مثل همین تازه کارها بودید، شاید هم با ۱۰ تا سرور اختصاصی شروع کردید ....
در هر صورت گفتن از ما بود اگر چاره ای دارید اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1oveless
شما هم یک زمانی مثل همین تازه کارها بودید، شاید هم با ۱۰ تا سرور اختصاصی شروع کردید ....
اگر جواب من بود که باید بگم من الان هم تازه کارم . حداقل به این نتیجه رسیدم که پلن یک هاست دی ال رو بگیرم با قیمت 20 تومن ماهی ولی دنبال هاستینگ های دیگه حتی معتبر از نظر خیلی ها نرم.
نمونه زیاد دارم که اسمشون توی این فروم هم هست ولی پشیزی ارزش نداره کارشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
اگر جواب من بود که باید بگم من الان هم تازه کارم . حداقل به این نتیجه رسیدم که پلن یک هاست دی ال رو بگیرم با قیمت 20 تومن ماهی ولی دنبال هاستینگ های دیگه حتی معتبر از نظر خیلی ها نرم.
منظور پیشتر با شروع کننده این تاپیک بود، بله چرا که نه؟ من ۳-۴ سال هست که وبمستر هستم کلی اطلاعات رو از دست دادم و بیخیال سایت هام شدم به خاطر هاستینگهای بی مسئولیت.
چرا وقتی خودم توانش رو دارم هاستینگ نزنم کسی پیشتر از خودم به اطلاعات سایتم اهمیت نمیده به همین خاطر بود که من هم هاستینگ زدم این تاپیک هم یک نوع توهین بود به تازه کارها و من بود.
شما به کارتون برسید هرچی باشه "قدیمی" هستید و مشتری خودتون رو دارید.
مثل این میمونه که اصغر آقا "بقالی سره کوچه" بیاد گیر بده به یه عباس آقا "دکه سره کوچه" :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1oveless
منظور پیشتر با شروع کننده این تاپیک بود، بله چرا که نه؟ من ۳-۴ سال هست که وبمستر هستم کلی اطلاعات رو از دست دادم و بیخیال سایت هام شدم به خاطر هاستینگهای بی مسئولیت.
چرا وقتی خودم توانش رو دارم هاستینگ نزنم کسی پیشتر از خودم به اطلاعات سایتم اهمیت نمیده به همین خاطر بود که من هم هاستینگ زدم این تاپیک هم یک نوع توهین بود به تازه کارها و من بود.
شما به کارتون برسید هرچی باشه "قدیمی" هستید و مشتری خودتون رو دارید.
مثل این میمونه که اصغر آقا "بقالی سره کوچه" بیاد گیر بده به یه عباس آقا "دکه سره کوچه" :دی
من که هاستینگ ندارم. و این رو هم بگم توی نمایشگاههای مثل الکامپ این هاستینگ های مثل شرکتی رو تست کردم بعضی هاشون بوووووووووووووووووق
ولی مطمئنا تازه کارهایی هم هستند که خوب هستند ولی باید صبر کنند.
من کلی گفتم به هر حال قصد توهین نداشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
تایید
سعی کنید به جایی برسید که مثل هاست دی ال وقتی کسی دنبال یه هاست خوب میگرده همه بگن اول هاست دی ال
خوب باشید نیاز نیست دنبال مشتری بگردی مشتری در به در دنبالت میگرده
سلام
دلیلش:
1-نبود متخصص(خیلی مهمه)ادعا ندارم متخصص هم نه یه نوجوان بیشتر نیستم
2- نبود یک اتحادیه رسمی و دولتی
3- مشتری مداری متاسفانه بعضی جا ها زیر صفره مثلا -2
4-فرهنگ سازی کامل نشده
5-هرفردی میتونه هاستینگ بزنه
به نظر من دلایلش این هستش
در پناه حق
خدانگهدار