سلام
در این مورد من دلایلی دارم اگه خواستید بحث میکنیم اما در پیام خصوصی این طور دوست عزیزh.g.n دیگر کاربران ناراحت نمیشوند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در این مورد من دلایلی دارم اگه خواستید بحث میکنیم اما در پیام خصوصی این طور دوست عزیزh.g.n دیگر کاربران ناراحت نمیشوند
ضمن تشکر از همه ی عزیزانی که در این تاپیک پست ارسال کردند !
به فعالیت همه شما در این انجمن نیازمندیم ! و طرز فعالیت هم به این شکل است که هر کدوم از شما به مدیریت یک بخش در می آیید و در بخش خودتان فعالیت می کنید.
نظر شما در مورد اسم انجمن چیست که همه موارد پست 1 رو شامل بشه ؟؟
اینجوریشو ندیده بودیم =))
آقا یادم رفت بگم بن کردن عضا هم با من http://www.webhostingtalk.ir/images/..._IPBPRO/16.gif
پروفشینال وب
دامنش هم دارم
ProfessionalWeb.ir
professionalweb از نظر منم خیلی خوبه .
دنبال دامین آزاد هستی؟ یا پریمیوم
ببینید - برای بنده زیاد اسم دامنه مهم نیست !
این مهمه که چطور بتونی اون دامنه رو تو ایران و اینترنت سر زبون ها بندازی !
به عنوان مثال میهن دانلود و یا دانلود ها و .... شاید از لحاظ معنی و مفهوم بی اساس باشند و در حال حاظر بازدید کننده بسیاری دارند !
---------------------------------------------------
ضمن تشکر از همه ی شما دوستان و کسانی که در این تاپیک شرکت کردید !
همانطور که می دانید ایجاد چنین سایتی بدون بررسی از قبل قطعا موفقیت خوبی در پی نخواهد داشت !
لذا تا 1 ماه آینده نسبت به جمع آوری اطلاعات در مورد نیازهای کاربران در چنین انجمن هایی خواهیم پرداخت که با لطف الهی بتوانیم یک سایت ایده آل و خوبی برای شما ایرانیان عزیز ایجاد کنیم .
بدیهی است که از نظرات شما بزرگوارن در مورد انتخاب دامین برای چنین انجمن نهایت استفاده را خواهیم برد .
این مورد رو زیاد شنیدم افراد میگن، ولی پیش نیومده تا به حال جایی در موردش نوشته باشه، شما منبع خاصی دارید ؟؟
بنظر من سن رو به 16 کاهش دهید، چون توی خیلی از کشور ها بعد از 16 سال افراد ممکنه وارد بازار کار شوند.
این کاملا بی معناست، یعنی چی مثلا خوانم ها با حجاب وارد سایت بشن !
پ ن . منظوری ندارم ولی ایشون فکر می کنم دومین باری هست که همچین پستی میدن که قبلی هم توسط Aria پیگیری شد ولی ایشون انگار متوجه نیست کلا