.......
نمایش نسخه قابل چاپ
.......
کسی نمیخواد پول کسی رو بخوره (در حالت عادی و اگه طرف انسان باشه)
ولی متاسفانه اینجا یه سری انسان (انسان نمیشه گفت) وجود دارن که هیچی نیستن
و چون نمیتونن پیشرفت کنن دنبال خراب کردن همدیگه هستن
مثلا کافیه مدیر یه شرکت موفق یادش بره (حتی برای یک ساعت)که باگ whmcs رو ببنده وای خدا دیگه تمومه
این افراد به سرعت میرن داخل و بیچارش میکنن
ولی خب کم کاری اون فرد نداشتن بکاپ(البته شایدم داشته باشه)
ایشالا ب هزوید مشکل رو حل میکنه و برمیگرده
اگه جواب نمیده برید
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
خوب دوستان بک آپ هم داریم ما تمام وب سایت ها بدون مشکل بالا میان این مشکل از طرف ما نبود دوستان دیتاسنتر هتزنر یکی از دی سی هاش که سرور های ما داخل هستند برای شبکش مشکلی پیش اودم ب.د که تنها سایت ها از طریق سرور یا وی پی اس های موجود در هتزنر باز میشدند این مشکل رو بزطرف کردند و سایت ها بالا اومده حالا به نظر شما کاری از دست ما بر میامد که انجام ندادیم ؟
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
نمی دونم این چه چیزی هست تو ذات ما ایرانی ها که فکر می کنیم اگر پولی دادیم مالک تمام اون چیز هستیم و اصلا نباید روش مشکلی ایجاد بشه ما تنها راه حلی که می تونستیم کاری کنیم این موضوع ایجاد نشه این بود که دیتاسنتر ماله خودمون باشه زود بریم یجا رو واسه سرور های خودمون درست کنیم نه اینکه این مشکل همگانی بوده بعد چون زیر 24 ساعت داون بودیم همه بگنند کلاهبرداره و پلیس فتا و ...
به علت تماس ها زیاد ما نمی تونستیم پاسخگو باشیم اما اگر شما لطف می کردید اس ام اس یا ایمیلی می زنید ما جوابتون رو می دادیم من به شخصه در طی این 24 ساعت با بیش از 50 نفر صحبت کردم .کمی انصاف و کمی قراردادن خودتون جای دیگران هم چیزه خوبی هستش هر کسی هم هر زمان مشکل داشت هزینش اون بعد از در نظر گرفتن میزان مصرف سرویس عودت داده میشه تا کسی فکر نکنه برای این مقدار پول ما کلاهبرداریم. جا داره از سرویس دهندگان وی پی اس ما بپرسید که بیش از 180 وی پی اس دارند آیا 1 ثانیه داون تایم داشتند حتی زمانی که در مانیتورینگ رم مصرفی اونها بالا بود تا 128 مگابایت رم رایگان هم در نظر گرفتیم براشون و هیچ هزینه ای دریافت نشده و حتی کاربر نمی دونسته که رم رایگان گرفته از ما در کل موفق باشید و زود تصمیم نگیرید
منم همینو گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/f118/37...tml#post366503
پشتیبانی برخورد خوبی نداشتن با بنده برای خرید یک سرویس! اگر سایت پر بازدیدی دارید از یک شرکت معتبر هاست تهیه کنید !
.........
سلام
من ازشون یه سرور مجازی گرفتم 2 هفته بعد با زدن 4 تا درخواست که سرور مجازی بدید و نمیدید پولو بدید و .... سرور مجازی دادن البته تاریخش زده بودن موقعی که سفارش داده بودم که 2 هفته ضرر کردم به شماره که گذاشته تو سایت زنگ میزنی 90 درصد خاموشه و وقتی روشنه جواب نمیدن ، من سایتم فیلم بود و امارم از 18000 تا شد 3 هزارتا که مجبور شدم تا منتقل کنم و .... 2 هفته طول کشید که بدبخت شدم راستی روزانه حداقل 2 ساعت ساتشون قطعه که آدم پیش خودش فکر ... میکنه به نظرم از این سایت به هیچ وجه هیچی نگیرید چون وقتی سرور مجازیش اینه هاستینگ وب و ... دیگه چطوره
نظرم من اینه از شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - صفحه اصلی پورتال سرور مجازی بگیرید چون واقعا پشتیبانی به این قوی و خوبی ندیده بودم و قیمتاشم خوبه (پیشنهاد بود چون احساس میکنم ضرر زیادی این وسط momfilm کردی)