پاسخ : چند تا سوال در مورد سرور مجازی لینوکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
اگه با این دستور زدید برای نصب قطع میشه.
puty باید همچنان تا انتها باز باشه.
m.hoseynpur شما بر چه اساسی میگین که قطع نمیشه؟ امتحانش مجانی هست!
شما چی میگی هم زبان؟شرق گیلانیا نباید خودشونو با شرق گیلانیا در بندازن...
برچه اساس میگم؟بر اساس تجربم میگم...بنده کارم همینه...هزاران بار همین کارو کردم پس شما به من یاد ندهید.
شما دستورات رو دررسته در پیوتی وارد میکنید اما پیوتی یه راه ارتباط با خط فرمان لینوکس هست وقتی دستوری میزنید در خط فرمان لینوکس وارد میشه همون ترمینال لینوکس.و دستورات که در حال اجرا تو خط فرمان لینوکس هست با خاموش شدن سیستمتون یا بستن پیوتر قطع نمیشه دوست من
البته من فقط برای دستور wget این کار رو کردم و انجام شد و مراحل کار رو در یک فایل log ذخیره میکنه.
بنده به شخصه دوست دارم برای انجام کارهایی که در ssh انجام میدم مراجل انجام کار رو زیر نظر داشته باشم.
شما به ویندوز ریموت می کنید یه نرم افزارو می ذارید نصب بشه اینترنت قطع شه یا ریموت دسکتاپ رو ببندید نرم افزار دیگه نصب نمی شه؟
در لینوکس هم همین حالت هست جناب حسین پور درست می فرمایند
یعنی باید دوتا && گذاشت تا نیاز به باز بودن پوتی نباشه؟!
بستگی به کاری داره که انجام میدید . مثلا پروسه نصب یک نرم افزار در صورتی که ارتباط شما قطع بشه ادامه پیدا میکنه اما پروسه دانلود یک فایل یا نمایش یک خروجی در صورت قطع ارتباط شما اون پروسه هم قطع خواهد شد .
با استفاده از && پروسه کامل منتقل میشه به بک گراند و حتی قطعی ارتباط هم باعث از کار افتادن اون جریان نمیشه .