پاسخ : خريد نمايندگي از ريسلر كلاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
فقط برای بار اول که از DirectI سرویس میگیرید باید دقت کنید که ازتون درخواست مدارک تأیید پرداخت برای PayPal میخوان. پس سعی کنید در صورتی که شخصی براتون پرداخت رو انجام بده، بتونه مدارک هم ارسال کنه.
منظورتونو نگرفتم نميشه از طريق بانك ملت شارژ كرد اينجا كه ريال هم زده ميدونم منظورتون براي شارژ كردن بود اما ميشه يه خورده توضيح بدين هم گفته خودتونو و هم اينكه چطوري باي شارژ كنم ايا از طريق بان ريال ميشه يا بايد دلار اينا باشه با تشكر ممنون منتظرتون هستم
شما از كجا براي دريافت ريسلر تو ريسلر كلاب اقدام كردين ؟ ريسلركلاب پرداخت ريالي رو قبول نميكنه و براي شارژ اوليه ازتون مدارك ميخواد .
اينم لين ثبت نامش .
Sign Up for Your Reseller Account at ResellerClub | ResellerClub
اگر دوست دارید مستفیم بگیرید مراحل زیر را طی کنید :
1. به سایت Resellerclub.com رفته و با زبان English به صورت دقیق و کامل فرم ثبت نام را پر کنید.
2. به سایت Payment24.ir رفته و پس از هماهنگی لازم بدهید 99$ اولیه را برای شما توسط پی پال شارژ کنند.
3. پس از دریافت ایمیل حاوی ارسال مشخصات واریز کنند یا صحاحب حساب جهت تایید، مجدد با Payment24.ir تماس میگیرد ایشون مدارکشو ارائه می دهد و شما تایید میشوید!
4. برای هر بار شارژ هم به همان سایت بروید و هماهنگ کنید تا برایتان شارژ کند.
نکته اول : سایت Payment24.ir من خودم ارش دلار می خرم و تا کنون مشکلی هم نداشته است اما من هیچ سایتی را تایید نمی کنم فقط یک پیشنهاد بود چون ایشون ادم صادقی هست و مدارک هم دارند.
نکته دوم : اگر برای بارهای بعد مجددا کسی غیر از ایشون بخواهد برات حساب را شارژ کند باید حتما مدارک را داشته باشد.
حال اگر حساب ریالی می خواهید می توانید به من تیکت کنید ما یک نمایندگی مستقل از پنل خودمان به اسم شما می دهم که می توانید به راحتی و انلاین حساب خود را شارژ کنید.
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
منظورتونو نگرفتم نميشه از طريق بانك ملت شارژ كرد اينجا كه ريال هم زده ميدونم منظورتون براي شارژ كردن بود اما ميشه يه خورده توضيح بدين هم گفته خودتونو و هم اينكه چطوري باي شارژ كنم ايا از طريق بان ريال ميشه يا بايد دلار اينا باشه با تشكر ممنون منتظرتون هستم
خیر، باید از طریق سرویسهای مورد پذیرش ریسلرکلاب اقدام به پرداخت کنید و هزینه رو به صورت دلار، روپیه یورو و ... که در سایت خودشون ذکر شده، پرداخت نمایید.
پس بعد از ساخت یک اکانت شما نیاز به فعال کردن اکانت خود دارید که دو حالت داره. خودتون کارت اعتباری دارید/قادر به پرداخت هستید و یا اینکه خیر، نیاز هست که شخص دیگری برای شما پرداخت کنه. و با توجه به روش پرداخت ممکن هست از شما بخوان که مدارک شخص پرداخت کننده رو براشون ارسال کنید. پس توی پرداختتون و انتخاب شخص مورد نظر دقت کنید و قبل از پرداخت ببینید که دارای مدارک مورد نیاز هست، و حاضر هست براتون در صورت نیاز ارسال کنه.
حالا بنا به دو حالت فوق الذکر، اگه نیاز به راهنماییهای بیشتری بود، بفرمایید تا در صورت نیاز اطلاعات مفیدتری در اختیارتون قرار بدم.
در ضمن برای افرادی که دائم سعی میکنن آفر بدن، لطفاً اول سؤال رو با دقت بخونید و اصرار بیدلیل انجام ندید. ایشون میخوان به صورت مستقیم سرویس بگیرن(بدون واسطه)، پس در صورتی که بتونیم ما باید ایشون رو راهنمایی کنیم، نه اینکه دائماً اصرار بیجهت انجام بدیم و بحث رو منحرف کنیم.
کسانی که تو ایران نمایندگی می دهند میشه قیمتاشونو یا سایتاشانو اعلام کنند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
کسانی که تو ایران نمایندگی می دهند میشه قیمتاشونو یا سایتاشانو اعلام کنند؟
این تاپیک برای رفع مشکل هست، نه آفر.
برای جویا شدن از لیست ارائه کنندگان به قسمت مربوطه مراجعه کنید، مطمئن باشید در عرض چند دقیقه با کلی آفر مواجه خواهید شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
خیر، باید از طریق سرویسهای مورد پذیرش ریسلرکلاب اقدام به پرداخت کنید و هزینه رو به صورت دلار، روپیه یورو و ... که در سایت خودشون ذکر شده، پرداخت نمایید.
پس بعد از ساخت یک اکانت شما نیاز به فعال کردن اکانت خود دارید که دو حالت داره. خودتون کارت اعتباری دارید/قادر به پرداخت هستید و یا اینکه خیر، نیاز هست که شخص دیگری برای شما پرداخت کنه. و با توجه به روش پرداخت ممکن هست از شما بخوان که مدارک شخص پرداخت کننده رو براشون ارسال کنید. پس توی پرداختتون و انتخاب شخص مورد نظر دقت کنید و قبل از پرداخت ببینید که دارای مدارک مورد نیاز هست، و حاضر هست براتون در صورت نیاز ارسال کنه.
حالا بنا به دو حالت فوق الذکر، اگه نیاز به راهنماییهای بیشتری بود، بفرمایید تا در صورت نیاز اطلاعات مفیدتری در اختیارتون قرار بدم.
در ضمن برای افرادی که دائم سعی میکنن آفر بدن، لطفاً اول سؤال رو با دقت بخونید و اصرار بیدلیل انجام ندید. ایشون میخوان به صورت مستقیم سرویس بگیرن(بدون واسطه)، پس در صورتی که بتونیم ما باید ایشون رو راهنمایی کنیم، نه اینکه دائماً اصرار بیجهت انجام بدیم و بحث رو منحرف کنیم.
واقعا خيلي ممنون از لطف شما اولين باره يه همچين ادمي مي بنيسم واقعا دستت درد نكنه منظورتون از ارسال مدارك چيارو بايد ارسال كنه اقا دمت واقعا گرم كه جواب دادي كلتيم از اقاي نوين سرور نهايت تشكر و قدر دانيو دارم
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوستان سايتو ميشناسن كه قيمت ارزو در همون لحضه زده باشه و سايت معتبري باشه و ايا امكان باز كردن حساب ويزا از تركيه هست ؟ يا نه؟بازم ممنون
چرا نمايندگي دامين آلفا هاست ؟
رايگان
پايين ترين قيمت ثبت دامين
امکان ايجاد زير نمايندگي توسط نمايندگان
کنترل پنل قدرتمند مديريت
امکان اتصال دامين به پنل فروش
داراي API رايگان
امکان اتصال به WHMCS
Privacy Protection رايگان
DNS Service رايگان
Domain Forwarding رايگان
امکان ارائه پنل به کاربران
امکان تعيين جدول قيمت توسط نمايننده
و ....
نمایندگی دامین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
واقعا خيلي ممنون از لطف شما اولين باره يه همچين ادمي مي بنيسم واقعا دستت درد نكنه منظورتون از ارسال مدارك چيارو بايد ارسال كنه اقا دمت واقعا گرم كه جواب دادي كلتيم از اقاي نوين سرور نهايت تشكر و قدر دانيو دارم
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوستان سايتو ميشناسن كه قيمت ارزو در همون لحضه زده باشه و سايت معتبري باشه و ايا امكان باز كردن حساب ويزا از تركيه هست ؟ يا نه؟بازم ممنون
مدارکی که ارائه میکنید، میتونه پاسپورت، گواهینامهی خودرو و مدارک معتبر دیگه باشه که ثابت کنه پرداخت کننده، همان صاحب حساب است.
برای پرداخت هم من دو شرکت رو که پرداخت انجام میدن، براتون پست خصوصی کردم که میتونید به صورت تلفنی با شرکتشون تماس بگیرید و قیمت فروش رو ازشون بپرسید.