پاسخ : سوالات مبتدیانه در مورد vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biato
سلام
اگر لاگ اف کنیم همه نرم افزار هایی که در حال اجرا هستند بسته می شند.
اگر از ویندوز سرور 2008 استفاده کنید و تنظیمات پیش فرض باشند بیشتر از 1 ریموت نمی تونید بزنید و session هاتون پر نمیشه . چون فقط یکی ایجاد میشه . زمانی که شخصی ریموت زده باشه و شخص دوم بخواد ریموت بزنه ، شخص اول ریموت براش بسته میشه . با این تنظیم پیش فرض ویندوز می تونید لاگ آف هم نکنید تا برنامه هاتون بسته نشه .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlinehost
اگر از ویندوز سرور 2008 استفاده کنید و تنظیمات پیش فرض باشند بیشتر از 1 ریموت نمی تونید بزنید و session هاتون پر نمیشه . چون فقط یکی ایجاد میشه . زمانی که شخصی ریموت زده باشه و شخص دوم بخواد ریموت بزنه ، شخص اول ریموت براش بسته میشه . با این تنظیم پیش فرض ویندوز می تونید لاگ آف هم نکنید تا برنامه هاتون بسته نشه .
موفق باشید
من از 2003 استفاده می کنم و موقع خروج ضربدر ریموت را می زنم و پیغامی مبنی بر ادامه اجرای نرم افزار های در حال اجر بهم میده اما وقتی لاگ اف می کنم خودش بسته میشه و همه نرم افزار های در حال اجرا هم بسته میشند.
حالا سوالم اینه که ایا برای خروج این کار من ایراد داره و می تونه مشکل ساز بشه؟
و اینکه برای اینکه ایا راهی برای لاگ اف کردن هست که برنامه ها هم اجراشون بدون وقفه ادامه داشته باشه؟
زمانی که شما close را می زنید در واقع disconnect می شید و session باز می مونه . اگر برنامه هاتون قابل تبدیل شدن به سرویس هستند می تونید آنها را به عنوان سرویس در ویندوز قرار بدید . ولی اگر اینچنین نیستند و حتماً باید بعد از لاگین به ویندوز اجرا بشوند شما باید برنامه هاتون را در Startup قرار بدید و بعد Multiple Remote Desktop Session را غیرفعال کنید
tscc | Flickr - Photo Sharing!
سلام منم مثل این دوستمون در مورد filzilla سوال دام. ازم سرور آدرس و پورت می خواد واسه کنکت شدن به سرور.
از برنامهٔ Abyss Web Server به عنوانه وب سرور میتونید استفاده کنید ، هم سبکه و هم حجمش کمه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qq8030
خواستم بدونم با ریست کردن یا شات داون کردن vps از طریق استارت چه اتفاقی میفته
اصلا توی گزینه شات داون چند تا گزینه هست اگه میشه بگید هر کدومشون با vps چی کار میکنن
log off administator
shut down
restart
disconect
من وقتی می خوام از vps بیام بیرون فقط close می کنم کار درستی هست یا نه؟
با درود
با ریست کردن vps مثل کامپیوتر خودتون هست و ریست میشه و بالا میاد ( اگر در طی مصیر ریست به مشکلی بر نخوره )
گزینه
log OFF با این گزینه تمام برنامه هایی که در حال اجرا هستند بسته میشن و مشکلی پیش نمیاد.
shut down با این گزینه vps کاملا خاموش میشه و کنترل پنل نداشته باشین نمیتوانین روشن کنین و از شخصی که خرید کردین باید بهش بگین که روشن کنه. گزینه خوبی نیست و استفاده نکن.
Restart در بالا گفتم چه کاری انجام میده.
disconect با این گزینه میشه وی پی اس close کنین . و مشکلی نداره
و شما فقط close میزنین مشکلی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman5610
سلام منم مثل این دوستمون در مورد filzilla سوال دام. ازم سرور آدرس و پورت می خواد واسه کنکت شدن به سرور.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infoshayan
از برنامهٔ Abyss Web Server به عنوانه وب سرور میتونید استفاده کنید ، هم سبکه و هم حجمش کمه.
دوستان دوستان چرا بد راهنمایی میکنید؟ اصلا فایل زیلا برای transfer با پروتکل ftp هستش نه http البته شاید بشه ازش برای http هم استفاده کرد اما اصلا هیچ چیز از لحاظ امنیت و سرعت حتی apache توی لینوکس قابل مقایسه نیست با iis یه وب سرور ساده و راحت برای نصب و همه کاره iis هستش به هیچ عنوان سراغ چیز دیگه نرید مگر اینکه بخواید از Php و صفحات داینامیک استفاده کنید
از وي پي اس ميشه ادمين داد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maham-server
از وي پي اس ميشه ادمين داد؟؟؟
ادمین برای کدام قسمت دوست عزیز ؟
ببخشید من یه 20 ساعتی می شد که از vps کلوز کرده بودم ولی وقتی اومدم دوباره login کنم وارد سرور میشه ولی آیکون ها رو به صورت ناشناخته نشون میده و هر چن ثانیه کلا همه چیز میره وقتی هم برمیگرده تو این فاصله چند ثانیه نمیشه هیچ کاری کرد باید چی کار کنم ؟