پاسخ : فروش قالب برای سایت وی پی
هرکاری دوست دارید میتونید بکنید ما ایرانی هستیم دیگه برای زحمات کسی ارزش غائل نیستیم و یا برنامه کرک میکنیم یا قالب و اسکریپ ریپ میکنیم :63:
گوگل گویای همه چیز هست: http://1o2.ir/haaq
قالب اصل واسه اینجاس که برای فروش هست: http://1o2.ir/sld7
بله شما درست میفرمایید ما اون قالب فارسی سازی و ادیت کردیم به صورت حرفه ای که میتونید ببینید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed77
دوست عزیز گفتم که این قالب رو ریپ کردن به همین دلیل هست یعنی کپی کردن ***یدن
واسه ریپ کردن ی قالب معمولی میخاین ۵۰ - ۶۰ تومان بگیرین؟
راستی ایران هاست هم نام تجاری یک شرکت بزرگ هست و ثبت هم شده سوء استفاده ازش جرم داداش
نه اون قالبی رو که دوستان میگفتن برای دانلود گذاشتن اون رو ریپ کردن مال ما اصلی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed77
هرکاری دوست دارید میتونید بکنید ما ایرانی هستیم دیگه برای زحمات کسی ارزش غائل نیستیم و یا برنامه کرک میکنیم یا قالب و اسکریپ ریپ میکنیم :63:
جوری میگید ما ایرانی هستیم که انگار شما اصلا از نرم افزار های کرک شده استفاده نمیکنی
یا از ویندوز کرک شده و...
پس زحمت های بقیه چی میشه
آقای باهوش اول تاپیک طراح بودی بعد گفتی فارسی سازی کردم آخرم کارت کشید به توهین آخه مگه مجبوری :-&:-& الان بگردی 300 تا نرم افزار کرک استفاده می کنی منم میکنم درسته ولی اینجا نمی یام به خودم توهین کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
آقای باهوش اول تاپیک طراح بودی بعد گفتی فارسی سازی کردم آخرم کارت کشید به توهین آخه مگه مجبوری :-&:-& الان بگردی 300 تا نرم افزار کرک استفاده می کنی منم میکنم درسته ولی اینجا نمی یام به خودم توهین کنم.
منظور شما کی هستش
فکر نکنم هیچ ایرانی رو پیدا بتونی پیدا کنی که یه چیزش کرک نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shikdl
منظور شما کی هستش
فکر نکنم هیچ ایرانی رو پیدا بتونی پیدا کنی که یه چیزش کرک نباشه
حرف و بنداز زمین صاحبش میاد بر میداره :d ولی در کل با دوست طراحمون بودم ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
حرف و بنداز زمین صاحبش میاد بر میداره :d ولی در کل با دوست طراحمون بودم ;;)
عزیز خودت متنتو بخون متوجه میشی چی گفتی
این متنو با اون بودی
آقای باهوش اول تاپیک طراح بودی بعد گفتی فارسی سازی کردم
متن بعدشم اصلا اون در مورد کرک حرف نزده بود و فقط من حرف زدم که گفته بود حق دیگران رو ضایه میکنی
آخرم کارت کشید به توهین آخه مگه مجبوری :-&:-& الان بگردی 300 تا نرم افزار کرک استفاده می کنی منم میکنم درسته ولی اینجا نمی یام به خودم توهین کنم.