خوب شما که میخوای مجوز فروش بدی و شرکتهای هاستینگ زیر نظر داشته باشی تخلفی نکنن در صورتی که مشکلی از سوی فروشنده پیش اومد و به هر دلیلی خدمات دهیشو قطع کرد و مشتریا ضرر کردن اونجا هم شما پاسخگوی مشتریا هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شما که میخوای مجوز فروش بدی و شرکتهای هاستینگ زیر نظر داشته باشی تخلفی نکنن در صورتی که مشکلی از سوی فروشنده پیش اومد و به هر دلیلی خدمات دهیشو قطع کرد و مشتریا ضرر کردن اونجا هم شما پاسخگوی مشتریا هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا من با دوست عزیزم موافقم . این طوری قیمت ها تو بازار ایران ثابت می مونه و این قضیه پیش نمیاد که طرف از جاش بلند بشه بیاد یه سرور بگیره بعد vps رم 512 رو بفروشه 3900 تومن .
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
اولا من قرار نیست مجوز بدم . من یه پیشنهاد دادم تا با هم بشینیم بابت این قضیه یه فکر اساسی بکنیم . ببینید وقتی یه ایده میاد جلو ، اولش خیلی حرفو حدیث پیش میاد و تا زمانی که همفکری رو انجام ندیم این قضیه کم فروشی و گران فروشی پا برجا می مونه و کسی که ضرر می کنه اونیه که بازار رو بهم میریزه
دوستان این فروم تنها فرومی هست که بازدیدکنندگان بالایی در زمینه هاستینگ داره . موردی که شما مطرح میکنید باید ابتدا در این انجمن مطرح و انحام بشه و از مدیران بخواهیم که پیگیری کنند
منت فکرم رو بگم
من تو اون اسکریپت چند تا مشخصه رو مد نظر گرفته بودم.
الا قرار بود در ابتدای کار هرکی دوست داره بیاد خودشو معرفی کنه برای تیم و بد از 10 روز بریم سراغ رای گیری و 10 نفر انتخاب بشد
بعد این میشه تیم صنفیه
حالا شروع میشه به ثبت نام هاستیگا و معرفی خدماتشو و توسط همیین 10 نفر نماینده سرور ها برسی میشه و در نهایت امتیاز بندی میشه
بعد یه نرخ دوباره رای گیری میشه برای کیفیت ها و بعد از تعیین نرخ، درجه کیفیت هر هاستینگ اعلام میشه
و لوگو مخصوص خودشو دریافت میکنه.
حالا بریم سراغ تضمین ما برای مشتری.
خوب حالا تضمین فروشنده برای مشتری میمونه که با توجه به سابقه کار و نوع فعالیت کاملا شناسایی میشه و میشه راحت شناسایی کرد و تایید کردشون
اگر در انجمن قوانینی تنظیم بشه که جلوی این کم فروشی ها گرفته بشه به نفع همه فروشندگان هست و من از همه مدیران تقاضا دارم به این مورد رسیدگی کنند
منو که دیگه همه می شناسین چه غوفایی کردم:59:b-)>:d<
این قانون رو باید مدیران همین انجمن بذارند و در این انجمن مطرح بشه و جزو قوانین باشه در کل
چون حجم وسیعی از مشتریان از این سمت هستند
و اینکه کسی بخواهد کسی رو انتخاب کنه از نظرم نمی شه همه هم رو قبول ندارند و صدا ها بلند می شه اعتراض که چرا اینجوریه اونجوریه
در کل منظور اینه که این انجمن بخش فروش باید سرو سامون بگیره
چرا امکانش هست اگه توجه کرده باشید من تو اولین نظر تو خود تاپیک زدم که . نفراتی که قراره اعضای اتحادیه بشن .خودمون از استاتید مجرب انتخاب می کنیم که مشکل ساز بعدا برامون نشه
اگه توجه هم کرده باشی دوست خوبمون بابت درجه بندی شرکت ها صحبت کردند که . اونم بسته به نو کیفیت سرویس دهی و سابقه کارشون هست
نظر خودم رو گفتم و اینکه مطمئنم یه سریا اعتراض می کنند چرا سایت اتحادیه دست اینو اونه اینجوری که این قانون واسه این انجمن باشه مفید تره و راحتر و بی دردسر تره
و اینکه بخوان درجه بدهند می تونند به دوستانی که سرور می فروشند بر روی یوزرهاشون یک اددوانس جدا با درجه بندیه مدیریت فروش،میزان رضایتمندی مشتری،پشتیبانی و کیقیت وقیمت ایجاد کنند