پاسخ : را اندازی نرم افزار تشخیص ip شرکت به پرداخت و قطع درگاه سایتهایی که ip آنها تعویض شده است
سلام
دوستان از وقتی تغییر ای پی دادیم ارور زیر میاد
متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
مشکل کجاست؟
پاسخ : را اندازی نرم افزار تشخیص ip شرکت به پرداخت و قطع درگاه سایتهایی که ip آنها تعویض شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
دوستان از وقتی تغییر ای پی دادیم ارور زیر میاد
متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
مشکل کجاست؟
اگه منظورتون این هست که لینک زیر باز میشه و همون ارور رو دارید دلیلش اینه که دارید Order id تکراری سند میکنید به بانک
https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwcha...eration.mellat
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniserver
شما هم از درگاه بانک ملت استفاده میکنید؟
امروز مشکلی نداشتید؟
بله از درگاه بانک ملت استفاده می کنم.
من آی پی جدید رو ارائه نداده بودم و درگاه عمل نمی کرد.
پس از ارسال آی پی جدید همه چی اوکی شد.
حتما باید ip رو درست وارد کنید.
می تونید از فایل تست آی پی زرین پال استفاده کنید.
الان ما 1 ماه دنبال تغییر آی پی هستیم.
کسی میدونه چکار باید کنیم؟
خودشون 2 بار زنگ زدن
گفتیم
3 بار فکس کردیم
5 بار میل زدیم
کم مونده دیگه بریم دمه شرکت به پرداخت:دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
خودشون 2 بار زنگ زدن
گفتیم
3 بار فکس کردیم
5 بار میل زدیم
دوست عزیز تو پست اول خودم فرم تغییر ای پی رو کذاشتم گفتم دانلود کنید پرینت بگیرید پر کنید مهرو امضا کنید اسکن کنید بفرستید به اون ایمیلی که گذاشتم در کمتر از 2 ساعت انجام میشه.این باز سوال داره ؟
گفتم شاید با ما مشکل دارن. زنگ میزنیم گوشی 2 تا بوغ میخوره بعد قطع میشه. میگن فکس کنید ، فکس میکنیم جواب نمیدن. این ایمیل ههم اولین باره می بینم. انشالا که جواب میدن به ما از این طریق . خیلی ممنون. ولی شبه خوابت میاد اعصابت ریخته بهما:دی
من یک سال ونیم هست درگاه ملت دارم
دوبار تغییر آی پی داشتم که با یک ایمیل ساده که متن در خواست رو اسکن کرده بودم برام تغییر دادند در کمتر از 24 ساعت
درگاه بر روی آی پی ست میشود و در سرور میتوانید بر روی چند دامنه از یک درگاه استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
خودشون 2 بار زنگ زدن
گفتیم
3 بار فکس کردیم
5 بار میل زدیم
من که دیگه خسته شدم از بس ایمیل دادم واسه تغییر آی پی :-p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
من که دیگه خسته شدم از بس ایمیل دادم واسه تغییر آی پی :-p
اسکن درخواستتون را به آدرس ایمیل reconcile@behpardakht.com ارسال کنید و سپس تماس بگیرید با شماره 27312049 و تایید بگیرید که ایمیل رسیده باشه. (در کمتر از یک ساعت درخواستتون انجام میشود)