ممنونم از فراسو خریداری کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم از فراسو خریداری کردم
بانک ملت ماژول رایگان نالر رو تایید کرده
یکی از دوستان میگفت برگشتت خرابهنقل قول:
بانک ملت ماژول رایگان نالر رو تایید کرده
لطفا خبر رو یه نفر تایید کنه
که بانک ملت تایید کرده
خودتون میخواهید درگاه بگیرید
تست کنید با خود به پرداخت ملت
یکسری خود شیرین هستن و ...
سلام دوستان یه سوال مگه این ماژو ل چی داره وقتی دیگه وارد بیس پرداخت بانک بشه از او به بعدش با اونه دیگه @ امنیت رو خود بانک تامین مگه نمیکنه ؟
این هم مگه نال داره ؟
دقیقا درسته ببینید اصلا قرار نیست که داخل این ماژول چیزی زده بشه یا مشخصات کارت زده بشه فقط کارش اینه که پل ارتباطی بین سایت شما و درگاه بانک ملت رو فراهم می کنه . و زمانی هم که شما کانفیک می کنید و مشخصات خودتون رو برای اتصال یه درگاه رو می زنید . و زمان پرداخت داخل بانک میره دیگه مشخصه که اسم شرکت یا فروشگاه رو تو درگاه زده
ببینید اینکه دوستان اینو نوشتم واقعا باارزشه اینکه رایگان گذاشتن واسه دانلود اینم بسیار با ارزشه
اما خب من الان از فراسو خریدم زمین تا آسمون با مال شما فرق داره
سفارشات به صورت لحظه ای حتی ثانیه در مدیریت ثبت میشه و اگه سفارشی اکی نشد مینویسه و شما با زدن کلیدی اکی میکنی
طرز کار باهاشم راحت تره
کلا یه سری امکانات بیشتر داره
به این سایت به پرداخت ایمیل زدم مدارکو هیچ خبری نشد
حتی نگفتم که مدارکو دریافت کردیم نکردیم
هیچ ایمیل تاییدی هم ندادم الان چه کار کنیم تا فردا منتظر بمونیم؟
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
خب من کیفیت برام بسیار مهمه دوست عزیز نمیتونم فقط فکر دریافت و پرداخت باشم.من همیشه برا سایتم بهترین هارو گرفتم و خواهم گرفت به دوستان عزیز دیگم پیشنهاد میکنم اگه امکانات بیشتر میخوان از فراسو بگیرن اگه نه میتونن از همین ماژول استفاده کنن
من خودم به شخصه ماژول بانک های دیگه رو از نالر میگیرم اما این بانک ملت که برام مهم بودو از فراسو گرفتم