نه دقیقا ! :دی
قیمتی که توی سایتشون هست درسته. زمانی که فاکتور صادر میشه 19 درصد هم میاد روش برای مثال !
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دقیقا ! :دی
قیمتی که توی سایتشون هست درسته. زمانی که فاکتور صادر میشه 19 درصد هم میاد روش برای مثال !
بله
کلا معماری شبکشون جوری هست که برای میکروتیک جایی وجود نداره
از subnet های خاصی استفاده میکنند
به abuse هم خیلی سختگیر هستند
در کل بیشتر برای هاستینگ مناسب هست نه برای مجازی سازی
علت آن هست که شما مثلا یک فرد فرانسوی باشی باید از وب سایت فرانسه سفارشتون رو ثبت کنید و فردی که انگلیسی هست باید از انگلیس سفارششو ثبت کنه!
قیمت های یورو و پوندی که اعلام شده زیاد تفاوتی برای به صرفه بودن و نبودن نداره
مثلا یک سرور 109 یورو هست ولی اگر از وبسایت انگلیس خریداری کنید 99 پوند هست! تفاوت قیمت زیاد نیست! برای ما ایرانی ها بیشتر باید به اکسچنج ریت اون روز یورو و پوند نگاه کنیم!
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
بدرد مجازی سازی هم میخوره! تا تعریف ملت از مجازی سازی چه چیزی باشه!
استفاده صحیح و درست و پاک از سرورهای ovh مهم هست!
اصلا هم با ابیوز شوخی نداره!همینطور با کاربراش!
در مورد ساپورت هم درصورتی که هزینه ساپورت پرداخت بشه مثل جت پاسخ میدن!
برای قیمت کمتر میتونید از این سایت تهیه کنید : Kimsufi - your range of dedicated servers from £13.99 p/m !
والا تعریف ما این هست که بشه یک میکروتیک حداقل گیت وی کنیم و جلوی abuse رو بگیریم
ولی اینم شدنی نیست متاسفانه
سلام
من این سوال رو بارها پرسیدم ولی جوابی براش نگرفتم. اگر دیتاسنتر OVH در مورد شکایت و ریپورت خیلی سخت گیر هست، پس چطور سایتی مثل ba-k.com با ده ها هزار ویزیتور روزانه برای چندین ماه تونسته روی سرورهای این شرکت دوام بیاره؟ روی این سایت لینک دانلود فیلم ها و بازی های روز، نرم افزارهای کرک شده و ... وجود داره. چطور این دیتاسنتر سرور همچین سایتی رو خاموش نمی کنه؟ ولی بایت هاست به خاطر تنها یک شکایت سرور سایتی رو خاموش می کنه که روزانه حتی یک دهم ترافیک این سایت رو هم نداره.
با تشکر
سایت ba-k.com برای بنده باز نشد ، منتهی حدس میزنم که فقط لینک را قرار داده باشه و خود فایل ها بر روی سرور نباشند و به خاطر همین تابحال بهشون گیر ندادند
در ضمن هیچ مشکلی با مجازی سازی نداره و فقط میکروتیک را ساپورت نمیکنه . لینک زیر هم راهنمای کانفیگ OS برای شبکه OVH
OVH : BridgeClient
درسته. روی این سایت هیچ فایلی میزبانی نمی شه. به عبارت دیگه لینک وارز هست ولی مساله اینه که لینک وارز هم روی کاغذ غیر قانونی محسوب می شه. من خودم تجربه مدیریت سایت وارز دارم. روزانه ده ها شکایت بر علیه محتوای سایتی با این رنک صورت می گیره که باید بهشون رسیدگی بشه.
البته تنها این سایت نیست. ده ها سایت وارز دیگر مثل سایت های زیر هم روی سرورهای OVH میزبانی می شوند که ترافیک بسیار بالایی دارند.
uniquewarez.com
programaswarez.com
من شنیدم که بیشتر به spam و abuse حساس هستند و بر خلاف قوانینشان خیلی به وارز و همینطور تورنت کار ندارند
به لیچر چقدر کار دارند؟
ببخشید من این رو نمی دونم! ابیوز دقیقا منظور چی هست؟