-
پاسخ : Redstation
سلام.
بنده حدوداً یک سال پیش با این دیتاسنتر کار کردم و از دبی خرید رو انجام دادم.
تنها یک تماس تلفنی با من گرفته شد و گفتند که آیا شما فلان شخص هستید و من هم با خنده گفتم خیر، من Robert De Niro هستم و بعد هم گفتند سرور شما تا چند دقیقه دیگه آماده هست و وقتی تلفن رو قطع کردم دیدم که ایمیل 3 دقیقه پیش اومده که سرور آمده نصب OS هست (درخواست شده بود که خودم OS رو نصب کنم).
مشخصات دبی داده شده بود و اسم هم مشخص بود که ایرانی بود ولی هیچ برخورد بدی با بنده نداشتند و مشخصاً کلاه بردار هم نبودند در مدت 6 ماهی که ما باهاشون کار کردیم!
با تشکر.
-
قطعا جایی که ایرانی ها بریزن توش همینجوری میشه....
-
نمیدونم والا
ممنون از نظرات دوستان
-
شما از طریق آلماهاست اقدام کنید :)
-
احتمال داره به دلیل مسائل پیش آمده بین ایران و انگلیس دارن این کار رو میکنند که خودتون درخواست مانی بک کنید !
روشون لابد نمیشه مستقیم بگند !
-
بالاخره با هزار بدببختی تحویل گرفتیک
ولی به جای 17تا آیپی 4تا دادند و قرار بود 3ماه اول 1/3 قیمت حساب کنند که فقط ماه اول رو لحاض کردند!!!
-
سلام
جهت پایان دادن به این ابهامات :
1: طی هفته گذشته 16 سرور از آفر های Redstations برای مشتریها یمان خریداری کردیم و بین 24 الی 48 ساعت تحویل داده شد. این از بابت زمان تحویل ( خریداران میتوانند تائید کنند)
2: بابت ای پی اضافه هم بعد از تحویل سرور یک فرم ارسال می کنند که باید پر شود به نام IP Allocation Request Form تا ای پی اضافه را به اکانت شما اضافه کنند.( خریداران میتوانند تائید کنند)
3: بابت محاسبه قیمت هم سه ماه را با همان قیمتی که در افر بود محاسبه کردند :::::::) You will be billed every month from the 11/02/2012 at the promotional rate of £49.00 per month until 11/03/2012
در اخر آفر های مورد بحس شب گذشته به پایان رسید و شایان ذکر است این نکات بالا دست آورد دو سال همکاری با دیتا سنتر است و مستند ارائه شد لذا از دوستان میخواهیم یا مسیر را با یک بلد همراهی کنند یا اینکه اشتباهات خود را پای دیتا سنتر نگذارند . در مورد حساسیت دیتا سنتر در مقابل ایران هم اگر چیزی بود ما با آن برخورد میداشتیم اما متاسفانه همه ما عادت داریم بیخودی مسائل را به هم ربط دهیم
از تمام همکاران طلب بخشش را داریم اگر سوء برداشتی از صحبت ما کردند فقط نیت روشن شدن مسئله بود . از دادن مشاوره و راهنمای استقبال میکنیم
حامد آرایش ، مصطفی تاجدینی