پاسخ : سرور قدرتمند از کارونت بابت سایت پر بازدید و سرور هاستینگ فقط 125 هزار
من در تمام تاپیک ها که دوستان سوال مطرح کردند جواب رو دادم و هرگز هیچ قیمتی هم پیشنهاد ندادم بابت کانفیگ و دیباگ و ...
امیدوارم مدیر این بخش تمام کامنت های نامربوط رو حتی همین رو هم حذف کنند بجز اولین پیشنهاد فروش. اصلا هم جسارتا قصد به رخ کشیدن هیچ اطلاعات رو ندارم.
سرور فوق هم با یک نگاه به cpu مشخص می شود که از رک اختصاصی مان در اختیار شما قرار می گیرد زیرا با نگاهی به قیمت های خود کارونت چنین سروری پیدا نخواهید کرد.
1- سی پی یوی قوی جوابگوی سایت قوی یه فقط ؟ رم یه گیگ شما یعنی کفایت می کنه؟
2- مصرف رم سی پنل + فایروال + آنتی ویروس حداقل نصف بیش تر رم شما رو اشغال می کنه بعد با 400 مگ رم می خواهید سایت قوی رو میزبانی کنید؟
3- درباره آپتایم 100٪ هم جوری صحبت نکنید که انگار همین دیروز وارد کار شدید و بقیه که چند سال با همه اتفاقات آشنا هستند از حرفاتون تعجب کنند.! فکر می کنم هنوز تاپیک آتش سوزی این دیتاسنتر و قطع شدن نتورک اش به مدت چند ساعت و نیز قطعی های دیگه تو انجمن باشه.
4- در مورد رک اختصاصی تون تو این دیتاسنتر یه توضیحی ارائه بدید و مستندات تون رو ارائه بدید تا توسط نماینده این دیتاسنتر در ایران بررسی بشه و نتیجه نهایی اعلام بشه.
یه مقدار خونسرد باشید و تا کسی به شما حرف زد جوش نیارید.کسی که به خودش مطمئن هست نباید اینطوری صحبت کنه.
پ.ن = هنوز هم راه برای تست امنیت سرور شما باز هست و هر وقت کتبا ضمانت دادید که راضی به تست امنیت سرورتون هستید یه دسترسی بدید تا اون رو هم توسط یه متخصص امنیت براتون چک کنم.
-هیچ دسترسی به شما داده نخواهد شد.
این چنین سرور از دیتاسنتر های مشابه حد اقل 150 تومان به بالا پیدا میشود توجه کنید نوشتم برای سایت هایی با بازدید بالا
رم پایه انتخابی گذاشته شده شما که به اصطلاح تو این کارید چیزی بنام رم اضافی به گوشتون نخورده ؟
سایت های پربازدید فقط به سی پی یو قدرتمند نیازدارند. جهت اطلاع عرض میکنم انجین ایکس نصب می کنم و تخصصی کانفیگ می کنم رم 250 تا بالاتر نخواهد رفت. مناسب برای سایت های خبری و فروم و ...
باتشکر که نظرتون رو دادید.
درمورد 100% هم ظاهرا بهتون برخورده نکنه دارید کارونت رو با وی پی اس های 2 هزار تومان در ماه خودتون مقایسه می کنید و آپتایم دیتاسنتر های امریکایی مساله سنگینی براتون شده ؟ و قابل درک نیست ؟
---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:14 AM ----------
لطفا فقط کسانی که قصد خرید و سوال درم ورد خرید سرور فوق رو دارند سوال مطرح کنند و گرنه موضوع از همکار بودن خارج میشود و در تمام پست های مسخره که در مورد وی پی ان 5 هزار تومان و سرور انشا نوشتید کامنت تخصصی می گذارم کلاهمون توهم میرود آن هم تخصصی
کد:
-هیچ دسترسی به شما داده نخواهد شد.
منتظر بودم که چنین حرفی بزنید ;) پس ادعای امنیت نکنید.
کد:
این چنین سرور از دیتاسنتر های مشابه حد اقل 150 تومان به بالا پیدا میشود
عجب!
کد:
سایت های پربازدید فقط به سی پی یو قدرتمند نیازدارند. جهت اطلاع عرض میکنم انجین ایکس نصب می کنم و تخصصی کانفیگ می کنم رم 250 تا بالاتر نخواهد رفت. مناسب برای سایت های خبری و فروم و ...
نیاز به توضیح نداره این حرفتون، سکوت می کنم...
کد:
درمورد 100% هم ظاهرا بهتون برخورده نکنه دارید کارونت رو با وی پی اس های 2 هزار تومان در ماه خودتون مقایسه می کنید و آپتایم دیتاسنتر های امریکایی مساله سنگینی براتون شده ؟ و قابل درک نیست ؟
باز می گید 100٪ ؟ لینک تاپیک ها رو بدم تا از خواب خرگوشی بیدار بشید؟گویا واقعا همین دیروز وارد بازار شدید.
کد:
کد:
در تمام پست های مسخره که در مورد وی پی ان 5 هزار تومان و سرور انشا نوشتید کامنت تخصصی می گذارم کلاهمون توهم میرود آن هم تخصصی
وی پی ان یا وی پی اس ؟ خوشحال میشم نظرات کارشناسانه تون رو اعلام کنید!
در ضمن درباره رک اختصاصی تون هنوز بحث برا گفتن زیاده.
ok حالاکه اینجا به هر دلیل تاپیک فروش من رو به هم میریزی نوبت من شد. خودت خواستی.
با احترام.
سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان
جناب tinavps شما یکم با احترام صحبت کنید هیچکس به شما توهین نمیکنه
شما به جای دهن به دهن کردن مشکلتون رو جای دیگه حل کنید!!!
خیلی تند میری کاکا!
شما بالاترین مدرک تحصیلی دارید!درست.
اما مدرک کیلو چنده؟؟؟ ایران شده مدرک گرایی؟درست اما چند؟؟؟
من زیر دیپلم هستم.افتخار می کنم اصلا
پس نگید مدرک چون الان مدرک 1 میلیون شده هر بچه رو صدا میزنی میگه دکترای .... دارم
خلاصه کار خوب و پسندانه نکردید
یکم جاهطلبانه بود
سپاس
سلام .
من قسط منحرف کردن تاپیک رو نداشتم فقط دیدم که تو چند سایت خارجی و همین wht پارسی خودمون زده کارو ورشکست شده !
به هر حال از استاتر معذرت می خوام که باحث انحراف تاپیک شدم .
باتشکر از okey .
جالب اینجاست که مسائلی مطرح می کنند تا مانع فروش شوند . اگر گفته می شود این سرور با سی پی یو گفته شده مناسب برای سایت های پربازدید می باشد دلایل تخصصی وجود دارد و برادری که عرض می کند یک گیگ رم کم است لطفا یک تاپیک جدید باز کند و تخصصی در موردش جلو برویم.
همین دوستان سرورهای مشابه این رو که مثلا رم 2 یا 4 دارد رو در تاپیک ها جستجو کنید ببینید به چه قیمتی گذاشتند برای فروش.
در صورتی مشتری نیستید بیخودی سوال مطرح نکنید همون طور که من در تاپیک های فروش شما سنگ اندازی نمی کنم اما همانطور که گفتم باید به تاپیک های آقای محسن از امروز جواب بدم.
دوست بحث این نیست که میزان دانش چه کسی بالاتره. ما باید کمک کنیم دانش همه بالا بره. اما یک نفر در اول پست نیومده اومده به بنده میگه شما اطاعاتتون فلانه و ... و داره در صورتی که در هر بحث که خودشون بخواهند تاپیک باز کنند تا ته خط کل کل کنیم.
به هر حال این تاپیک رو دشمنان منحرف کردند
قبلا هم ازین اتفاقات زیاد افتاده اولین بار نیست
اما یک جستجو کنید بین فروشنده های سرور از دیتاسنترهای امریکایی ببینید سی پی یو xeon quadcore به چه قیمتی ارائه می شود و مقایسه کنید.
به یقین شرط اول سرور سایت های پربازدید سی پی یو است. و ضمنا عرض می کنم همواره ارتقای رم به راحتی با هزینه کمتر انجام می شود.
به هر حال 4 عدد سرور از سری فوق موجود است. و در صورت سفارش در خدمت شما هستیم.