پاسخ : سرور مجازی/آلمان/آمریکا/قیمیت و پشتیبانی فوق العاده/تضمین کیفیت توسط مشتری!
ببخشید من دیشب پیام خصوصی دادم، هنوز جواب ندادید، لطفا پیگیری کنید، با تشکر
پاسخ : سرور مجازی/آلمان/آمریکا/قیمیت و پشتیبانی فوق العاده/تضمین کیفیت توسط مشتری!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shap2001
ببخشید من دیشب پیام خصوصی دادم، هنوز جواب ندادید، لطفا پیگیری کنید، با تشکر
از پشتیبانی سایتشون استفاده کنید دوست عزیز!
و یا :
989393939309
Yahoo ID: mtnclub
GMail: info@esfahanweb.com
موفق باشید
من دارم دبنال یه سرور خوب میگردم تا الان 7 ماهه ساعت موزیک زدم هر ماهم دارم عوض میکنم دیگه خسته شدم دیگه میترم پول وی پی اس بدم چی میشد یه تست بدید ما ببینم چجوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirr0098
من دارم دبنال یه سرور خوب میگردم تا الان 7 ماهه ساعت موزیک زدم هر ماهم دارم عوض میکنم دیگه خسته شدم دیگه میترم پول وی پی اس بدم چی میشد یه تست بدید ما ببینم چجوریه
در سایت تیکت بزنید مفصل تر پاسخگو باشیم
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdy2
ip تست لطفا
آلمان ؟ آمریکا؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
از دوستان مخصوصا آقای شریفی خیلی عذر می خواهم دو روز بود برام مشکلی پیش اومده بود که خدارو شکر حل شد
یک دونه تست از امریکا هم برای بنده بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisa
یک دونه تست از امریکا هم برای بنده بفرستید
متاسفانه وی ی اس تست نمی دهیم
داداش یه تست 1 ساعته میدی به من اگه اوکی باشه من حتما خریدارم