1and1 دردسر داره
عکس پاسپورت , عکس ویزا و ... میخواد. دردسر داره
نمایش نسخه قابل چاپ
1and1 دردسر داره
عکس پاسپورت , عکس ویزا و ... میخواد. دردسر داره
عرض کردم خدمت شما، با ایران مشکلی نداره. تمام اطلاعات رو صحیح و دقیق وارد کن. برای خودم مشکلی نبوده تا به حال اما اکانت برادرم بعد از پرداخت به حالت تعلیق رفت و verify تلفنی خواست که البته اون هم مشکلی نبود، همون لحظه که روی دکمه وریفای تلفنی کلیک می کنی یک روبات با شماره شما تماس میگیره و یک کد عددی به صورت صوتی پخش میشه. شما اون کد رو وارد می کنی و حساب شما فعال میشه.
باز هم تاکید می کنم اطلاعات رو دقیق وارد کن، بخصوص تاریخ تولد و شماره تماس.
موفق باشی
پس الان از همون bigrock میگیرم..
الان داشتم whois میکردم چندتا سایت معروف دیدم register کرده مثل یورونیوز |(البته میدونم اینا دلیل نمیشه)
ممنون
چی رزرو شده من متوجه نشدم منظور پستتونو؟ بیشتر توضیح میدید
من خودم شخصا از dynadot یک دامنه رو که به صورت مزایده گذاشته بود 180 دلار خریدم و مشکلی هم نبود. تنها یک تأیید تلفنی انجام میشه که اون هم مشکل خاصی نداره.
ضمنا در میان سایت های معروف من قبلا در شرکت رادکام دامنه هام رو ثبت میکردم که بسیار قابل اعتماد هستند، کمتر از یکماه هم هست که در تبلیغات گوگل به شرکتی به نام دیتاارقام برخورد کردم که زده بود ثبت دامنه در کمتر از 1 دقیقه که بعد از تست اطمینان کامل پیدا کردم. گویا دامنه های بین المللی رو در ریسلرکلاب ثبت می کنند و تمامی مالکیت برای خود شماست ولی خب تحقیق بیشتری میطلبه.
بیشتر شرکت های داخلی دامنه ها رو در سایت onlinenic ثبت می کنند که در میان شرکت های اصلی ثبت کننده در رتبه پایین تری قرار داره و ضمنا خیلی از شرکت ها هم به هیچ عنوان مالکیت رو به شما نمیدن و به اصطلاح از کم دانشی مشتری سوء استفاده می کنند که از جمله آنها شرکت آذران وب است که متأسفانه ازشون ضربه خوردم. شرکت دیگر هم که این کار رو انجام میده (البته در مورد بعضی از دامنه ها) آریانیک معروف است !!!
موفق باشید
من فک کنم پست 15 و 17 منظور منو اشتباهه فهمیدند
من 1and1 واسه ثبت نخاستم انقدرم مبتدی نیستم :) منظورم کیفیت کار 1and1 واسه ثبت دامین بود دوست عزیز
اون مثالی هم که پست 15 متوجه نشد منظورم سایت هایی بود که answerable یا همون bigrock آدرسشونو ثبت کرده مثل یورونیوز
سلام، بهترین جایی که برای ثبت دامنه من می توانم معرفی کنم شرکت توکاز کانادا هست که بعداز godaddy دومین رجیسترار هست و با enom رقابت شدیدی دارند. البته enom فکر کنم با ایران مشکل داره همینطور godaddy پس اولین انتخاب برای ما ایرانی ها میشه توکاز که با ایران مشکلی نداره. من نماینده رسمی این شرکت در ایران و ارمنستان رو دارم و بعد نیست بدونید نماینده کل خاورمیانه اون هم تو ایران هست. کلا شرکت قابل اعتماد و کاملا کانادایی هست و بهترین پشتیبانی و خدمات پس از فروش و بهترین امنیت و حفظ دامنه رو برای شما ارائه میشده.