پاسخ : سوالي در مورد افزايش پيج رنگ
من جایی نگفتم استاد سئو هستم اگر جایی گفتم اصلاح میکنم. من نظر خودمو میدم و براش براساس مطالعاتم دلیل میارم
------------------
اشتباه شما اینجاست که الگوریتم های گوگل را با بحث هایی که چه نوع ساختار لینکی باعث میشه به سرور فشار بیشتری بیاد اشتباه گرفتید اصلا بحث ما این نیست که کدوم فشار بیشتری میاره بحث ما این هست که کدوم برای سئو بهتره گوگل ساختار طولای توی ایندکس هاش نمایش نمیده
هیچ سئوکاری به شما توصیه نمیکنه تاریخ و یا Category Base قرار بدید در ادرستون
خیلی ها میگن با قرار دادن اسم پست خالی باعث میشه کوئری ها که در دیتابیس خونده میشه 2 برابر بشه در لود سایت اما بحث ما وردپرس نیست و ما بحثمون خیلی کلی نر هست در سئو بهترین ساختار اونی هست که بیشترین Keyword را شامل باشه و باعث نشه که مطالب دوگانه بشه که همینی که من گفتم توسط همه توصیه شده اگر حرف شما درست باشه که حالت PostName ید هست نصف بیشتر سایت های جهان مرخص هستند.
بزرگ ترین سایت های جهان از این ساختار استفاده میکنند چون براشون سئو مهم تر هست از ایرادات کلی وردپرس که این یکیش هست که اونم با یک سرور قوی حل میشه
هدف از ایجاد هر Url راهنمایی بهتر کاربر و اسپایدر هست که کاربر با نگاه کوچک محتوای پست شما را درک کند اسپایدر بر اساس اون سایت شما را بررسی کند اضافه کردن یک شماره فقط و فقط باعث طولانی شدن و گیج شدن اسپایدر میشه چون کاربر که اصلا به اون بخش دقت نمیکنه و به عنوان بخش اضافی میشناسه
بهتر دیدتون از وردپرس وسیع تر کنید و کلی تر نگاه کنید
----------------
یک نکته ای اضافه کنم به نظر خود من اگر کسی نخواد Postname خالی بزاره و بخواد یک بخش اضافه کنه به ساختار بهترین Category Base هست چون این جوری با این که امکان دو گانه شدن پست ها زیاد هست ولی حداقل اسپایدر به یک بخش مفید راهنمایی میشه
در سئو مفهومی به نام مدت زمان لود پیج گویا وجود ندارد!
یک سئوکار باید تمام جوانب را بسنجد و دید شبکه ای به مسئله سئو داشته باشد. وب سایت پرسشگر وردپرس است و زمانی که قصد سئو وردپرس و یا هر سیستم دیگری را داشته باشیم مجبور به سنجیدن تمام جوانب کار خواهیم بود. یکی از مصداق های سئوی کاریکاتوری عدم دید شبکه ای به وب سایت، سرور، موتور جستجو، مخاطبین و موقعیت مکانی شان، زبان محتوا، قدمت و حجم مطالب و موارد دیگر است! کوتاه کردن لینک به هر قیمتی کار عاقلانه ای نیست آن هم بخشی که عدد باشد!
و در آخر جمله ای از مستندات وردپرس:
نقل قول:
Starting Permalinks with %postname% is strongly not recommended for performance reasons.
اون بخشی از سرعت که شما از مفهوم سئو میشناسید خیلی فرق داره با این مفهموم
سئو در مبحث سئو بر اساس سرعت گوگل کار بیشتر بررسی میشه که به طور کلی الگوریتم ها فرق داره الان سایت ما انجمن و سایت دارای همین ادرس هست که تعداد Unreachable ها که میتونه تنها مشکل این نوع ادرس باشه یکی هست که اونم به خاطر داون بودن سرور هست.
شما یک چیزی شنیدید با هم قاطی میکنید در مبحث سئو خیلی موارد مورد بررسی هست که یکش سرعت هست و سرعت پاسخ گویی سرور با سرعت لود عوامل خود سایت متفاوت هست سایت باید خودش بهینه باشه و اگر در لود ادرس ها مشکل داشت مشکل از سرور هست نه از سئوسازی
ممنون که یاد اوری کردید که سئو یعنی چی و یعنی چه کاری خوبه که حداقل این چیزی که شما میگید یک موزد از اون 16 بخشی هست که تیم ما انجام میده در ضمینه ی سئو ولی همون یک مورد از این دید شما خیلی بزرگ تر هست
اما در مورد خط اخر سایت وردپرس:
اونجا ذکر کرده که به دلیل Performance که یعنی به دلیل کارکرد که بالا گفتم این ایراد بزرگ وردپرس هست که با یک تغییر ساختار لینک دیتابیس مقدار ساخت کوئری ها را 2 برابر میکند ایرادی بر کل سئو وارد نیست اینجا ایراد بر وردپرس وارد هست که باز هم بالا گفتم دید باید کلی باشه نه فقط وردپرس.
هر چند که باز هم خیلی سایت ها از این ساختار استفاده میکنند و مشکلی در ضمینه ی لود ندارند و چه بسا که در جایگاه خوبی در گوگل هم قرار دارند.
بهتون پیشنهاد میکنم یکم در مورد همه چیز سئو اطلاعات کسب کنید سئو یک بخش نیست مجموعه ی بخش هاست که در کنار هم به یک مورد منتهی میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SEOmoz
شما یک چیزی شنیدید با هم قاطی میکنید در مبحث سئو خیلی موارد مورد بررسی هست که یکش سرعت هست و سرعت پاسخ گویی سرور با سرعت لود عوامل خود سایت متفاوت هست سایت باید خودش بهینه باشه و اگر در لود ادرس ها مشکل داشت مشکل از سرور هست نه از سئوسازی
فکر می کنم از اینجا به بعد ادامه بحث ضرورتی نخواهد داشت. ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
عزیز سیستم شما ورد پرس هست
این افزونه هار نصب کن:
Google XML Sitemap for Images
Google XML Sitemaps
----------------------------------------
1*سایت مپ تو وب مستر گوگل ثبت کن
2*آدرس پیوند یکتای وردپرس رو به /%post_id%/%postname%.html تغییر بده
3*کپی از دیگر سایت ها انجام نده
4*توصیه جدی اینکه واسه گوگل و دریافت رنک سایت مطلب ننویس مطلب رو برای مفید بودن بنویس (که هیچ وقت نمیشه تو ir:78:)
----------------------------------------------------------------------------------------------
بله میشه سایتی وجود داشته که رنک 2 بوده و به 1 افت کرده
سایتی هم هست که یک سال داره کار میکنه ولی هنوز نتونسته 1 رو بگیره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دم شما گرم.اين روش بهترينه:67::77:
خیر دوست عزیز
رنک از همون 0 شروع شده و میره بالا
اما اگر طرف یهویی چند میلیون خرج سئو تبلیغ بک لینک و مطالب تاپ کنه
بله رنک سریع افزایش پیا میکنه
اصلا ربطی به خرج کردن زیاد نیست
من خیلی از وب سایت ها و وبلاگ هایی رو میدونم که توی 2 ماه پچ رنک 3 یا 2 گرفتن
اول چیزشم داشتن سایت مپ و نوشتن مطالب
اگر کپی نکنی خیلی خوب رنک میگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shikdl
اصلا ربطی به خرج کردن زیاد نیست
من خیلی از وب سایت ها و وبلاگ هایی رو میدونم که توی 2 ماه پچ رنک 3 یا 2 گرفتن
اول چیزشم داشتن سایت مپ و نوشتن مطالب
اگر کپی نکنی خیلی خوب رنک میگیری
من برای سایتم یک قرون هم خرج نکردم !
یک ادمین | نوشته های درباره فناوری ، افزایش بازدید ، آموزش رایگان سئو
اولین دفعه که پیج رنک گرفت 3 شد.
پورتالیها | پورتال سرگرمی ، تفریح ، اخبار
این هم همینطور ، بعد از دو ماه پیج رنک 2 گرفت.
همه چیز به استراکچر سایت ربط داره
http://www.seomoz.ir/%d8%ac%d8%af%d9...%a6%d9%88.html
این مطلب رو بخونید خیلی خوبه و همین جا از سئوموز تشکر میکنم که این مطلب رو منتشر کردن.
درسته
من هم بیشتر کارهای سئو خودم رو از روی سایت سئو موز انجام دادم و ازش تشکر میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
عزیز سیستم شما ورد پرس هست
این افزونه هار نصب کن:
Google XML Sitemap for Images
Google XML Sitemaps
----------------------------------------
1*سایت مپ تو وب مستر گوگل ثبت کن
2*آدرس پیوند یکتای وردپرس رو به /%post_id%/%postname%.html تغییر بده
3*کپی از دیگر سایت ها انجام نده
4*توصیه جدی اینکه واسه گوگل و دریافت رنک سایت مطلب ننویس مطلب رو برای مفید بودن بنویس (که هیچ وقت نمیشه تو ir:78:)
----------------------------------------------------------------------------------------------
بله میشه سایتی وجود داشته که رنک 2 بوده و به 1 افت کرده
سایتی هم هست که یک سال داره کار میکنه ولی هنوز نتونسته 1 رو بگیره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باسلام بر شما من از اين روش استفاده كردم فقط يه چيز جايي كه گفتين ادرس پيورند يكتا رو تغيير بدم اولش ادس سايت اضافه نكنم فقط هميني كه شما داديدو من توي قسمت مورد نظر كپي كردم درست انجام دادم راهنمايي كنيد ممنون