پاسخ : درخواست معرفی دیتاسنتر مانند OVH و Hetzener
تکرار بحث: لطفا موضوع تاپیک را عوض یا منحرف نکنید.
دوستان میدونید که ovh فرانسه و hetzener آنلاین دیتاسنترهای خوبی هستند و نسبت به مشخصات سرورهایی که ارائه میدهند قیمت های خوبی هم دارند.
درخواستی که از دوستان دارم معرفی دیتاسنترهایی هست که مانند این دیتاسنترها با توجه به مشخصات بالای سرورها قیمت ارزان و مناسبی دارند و میشه بهشون اعتماد کرد.
دیتاسنترهایی که مناسب برای ما ایرانیان باشه و بتونیم تمامی سرویس های موجود را ارائه بدیم.
مانند: میزبانی وب، میزبانی سایت دانلود، شبکه مجازی و .... .
فکر می کنم تنها گزینه های قابل اطمینا همین 2 دیتاسنتر هستند . چون در کنار پشتیبانی سرورهاشون از قابلیت مجازی سازی، قیمت های بسیار مناسبی دارند.
در حالی که بر فرض iWeb سروری که قابلیت نصب VMWare ESX/i را داشته باشه زیر 400$ نمیده (350$ به صورت آفر پیشنهاد میدن)
OVH یک بدی داره و اون هم اینه که ساپورت لایو نداره. ضمناً از میکروتیک هم پشتیانی نمی کنه به خاطر ساختار شبکه اش. اگر می خواید VPS جهت نصب میکروتیک بدین دور OVH را هم خط بکشید.
اصلاً سمت آمریکا هم نرین
ovh و hetzner در مورد وارز و لیچر چطور عمل میکنن؟
کولوو یا هرقسمت دیگر اول بایددیدکه اینها بصرفه هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhentezari
ovh و hetzner در مورد وارز و لیچر چطور عمل میکنن؟
منم در این مورد میخوام بدونم.
با سلام
اگر با بخش ساپورت myLoc کنار بیایید(!)، گزینه قابل اعتمادی هست...
البته قبلش مشخصات کامل شما(نظیر: تصویر کارت ملی یا شناسنامه) برای تایید هویت دریافت میشود....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
تکرار بحث: لطفا موضوع تاپیک را عوض یا منحرف نکنید.
دوستان میدونید که ovh فرانسه و hetzener آنلاین دیتاسنترهای خوبی هستند و نسبت به مشخصات سرورهایی که ارائه میدهند قیمت های خوبی هم دارند.
درخواستی که از دوستان دارم معرفی دیتاسنترهایی هست که مانند این دیتاسنترها با توجه به مشخصات بالای سرورها قیمت ارزان و مناسبی دارند و میشه بهشون اعتماد کرد.
دیتاسنترهایی که مناسب برای ما ایرانیان باشه و بتونیم تمامی سرویس های موجود را ارائه بدیم.
مانند: میزبانی وب، میزبانی سایت دانلود، شبکه مجازی و .... .
با دیتاسنتر در کدام کشوری میخواین که هم رده این ها باشه؟
مبین جان hetzener را قاطی OVH نکنید که اصلا این دوتا با هم قابل مقایسه نیتسند چه برسه که در یک رده باشن حداقل بگید OVH یه چیزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
magicvps.com
مبین جان hetzener را قاطی ovh نکنید که اصلا این دوتا با هم قابل مقایسه نیتسند چه برسه که در یک رده باشن حداقل بگید ovh یه چیزی
آرش میخواستم بحث منحرف نشه..و گرنه که خسته شدم از بس گفتم :دی من هم منظورم ovh بود!!! هتزنر در کنار ovh حرفی برای گفتن نداره
با سلام
در مورد قیمت تنها دیتاسنتر های من دیدم که مثل hetzner و OVH مناسب هستن .
ولی میتوانم بگم بهترین دیتاسنتری که کار کردم OVH هست . یک دیتاسنتر خیلی خیلی کامل از همه نظر و با کیفیت و قیمت خوب .
هر چیزی که از یک سرور در نظر داشته باشید را داره .
پورت سرور هاش خیلی خوب هست .
هر کجا گشتم دیتاسنتری پیدا نشد مثل OVH اگر کسی پیدا کرد ارسال کنه .
من که برای همه مشتری ها از OVH سرور میگیرم و همه کیفیت را اوکی میدن .