پاسخ : درخواست راهنمایی ثبت شرکت میزبانی وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
خوب من کارت پایان خدمت دارم و موضوع فعالیت شرکت رو من چی بنویسم ؟
عرض کردم، اگر برنامه بلند مدت برای حضور در این بازار دارید و براش برنامه ریزی کرده ایید و همچنین وقت پیگیری های اداری در ارشاد رو هم دارید، توصیه من اینه که در موضوع خدماتتون میزبانی و این چیزها رو قید کنید و مثل مرد برید دنبالش در غیر اینصورت موضوع فعالیتتون رو مثلا تو حوزه سخت افزار و خرید فروش کامپیوتر و شبکه و اینا بزارید.
تو سایت روزنامه رسمی هم اگر یه جستجو در مورد شرکت های سخت افزاری بکنید یکسری اطلاعات دستتون میاد.
من برای ثبت شرکت حتی سهامی خاص اقدام کردم ، موضوع فعالیت شرکت رو ، طراحی سایت ، برنامه نویسی میزبانی وب و دامنه و . . . نوشته بودم .
چیزی برای ارائه مجوز بهم نگفتن ! و بدون هیچ مشکلی مراحل ثبت را انجام دادم .
برای ثبت شرکت سهامی خاص مدارک زیر لازم است
اول تعین نام و تایید آن
دو برگ تقاضانامه
سه نسخه اساسنامه
یک نفر مدیر عامل
حداقل سه نفر اعضای هیت مدیره ( البته خود مدیر عامل نیز میتونه عضو هیت مدیره باشه )
دو نفر بازرس
افتتاح حساب برای شرکت و واریز درصدی از سرمایه شرکت ( درصد سرمایه دقیق یادم نیست ، اگر اشتباه نکنم 5% بود )
دو سری نیز آگهی در روزنامه
فرایند ثبت شرکت نهایتا 1 ماه است
مزایای سهامی خاص از مسئولیت محدود بهتر است ، تنها فرق آن افتتاح حساب و درج آگهی در روزنامه است
امیدوارم اطلاعات برایتان مفید بوده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima17701
من برای ثبت شرکت حتی سهامی خاص اقدام کردم ، موضوع فعالیت شرکت رو ، طراحی سایت ، برنامه نویسی میزبانی وب و دامنه و . . . نوشته بودم .
چیزی برای ارائه مجوز بهم نگفتن ! و بدون هیچ مشکلی مراحل ثبت را انجام دادم .
برای ثبت شرکت سهامی خاص مدارک زیر لازم است
اول تعین نام و تایید آن
دو برگ تقاضانامه
سه نسخه اساسنامه
یک نفر مدیر عامل
حداقل سه نفر اعضای هیت مدیره ( البته خود مدیر عامل نیز میتونه عضو هیت مدیره باشه )
دو نفر بازرس
افتتاح حساب برای شرکت و واریز درصدی از سرمایه شرکت ( درصد سرمایه دقیق یادم نیست ، اگر اشتباه نکنم 5% بود )
دو سری نیز آگهی در روزنامه
فرایند ثبت شرکت نهایتا 1 ماه است
مزایای سهامی خاص از مسئولیت محدود بهتر است ، تنها فرق آن افتتاح حساب و درج آگهی در روزنامه است
امیدوارم اطلاعات برایتان مفید بوده باشه
شرکت با مسئولیت محدود از نظر ساختار هیچ فرقی با سهامی خاص نمیکنه و تنها فرقش اینه که در با مسئولیت محدود میتونید بازرس معرفی نکنید و همچنین با 2 نفر هم میشه شرکت رو دایر کرد.
ضمنا دوست عزیز در با مسئولیت محدود هم میتونید افتتاح حساب جاری کنید و در روزنامه رسمی نیز آگاهی ثبت شرکت درج می شود.
در بعدها هم میتونید با یک نامه شرکت رو تبدیل به سهامی خاص کنید.
خیلی خوبه اقا نیما شما کدوم شهر هستی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
خیلی خوبه اقا نیما شما کدوم شهر هستی؟
من در کرمان هستم
نقل قول:
شرکت با مسئولیت محدود از نظر ساختار هیچ فرقی با سهامی خاص نمیکنه و تنها فرقش اینه که در با مسئولیت محدود میتونید بازرس معرفی نکنید و همچنین با 2 نفر هم میشه شرکت رو دایر کرد.
ضمنا دوست عزیز در با مسئولیت محدود هم میتونید افتتاح حساب جاری کنید و در روزنامه رسمی نیز آگاهی ثبت شرکت درج می شود.
در بعدها هم میتونید با یک نامه شرکت رو تبدیل به سهامی خاص کنید.
بله حق با شماست فراموش کردم که مسئولیت محدود نیاز به بازرس ندارد
البته چند سال پیش پدرم یک شرکت مسئولیت محدود ثبت کرد و نیازی به افتتاح حساب و درج آگهی نبود
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima17701
من در کرمان هستم
بله حق با شماست فراموش کردم که مسئولیت محدود نیاز به بازرس ندارد
البته چند سال پیش پدرم یک شرکت مسئولیت محدود ثبت کرد و نیازی به افتتاح حساب و درج آگهی نبود
موفق باشید
جدیدا حتما باید آگهی ثبت در روزنامه رسمی منتشر بشه وگرنه اساسنامه تایید شده و شرکت نامه و تقاضا نامه و دفتر روزنامه و دفتر کل رو بهتون نمیدن.
اجباری برای افتتاح حساب در هنگام ثبت شرکت نیست ولی شما خودتون میتونید برای شرکت حساب جاری افتتاح کنید.
ممنون از اقای اخمدی که نکات ریز رو بیان می کنن و بقیه دوستان اخرین اخبار تا اینجا کلی اطلاعات خوب و مفید که لازم هست باید بدونم و انجام بدم رو فهمیدم