نسخه 4 رو اگه استفاده میکنید نباید مشکلی دیده بشه.از نسخه 5 استفاده کنید که دیگه نیازی به این پچها نداشته باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه 4 رو اگه استفاده میکنید نباید مشکلی دیده بشه.از نسخه 5 استفاده کنید که دیگه نیازی به این پچها نداشته باشید.
سلامالان ما یه مشکلی داریمنقل قول:
اما به نظر خودم این راه حل درست نیست و موقت هست ! پس از ارائه پچ حتما پاکش کنید
یه هکر از این تیکت ها میده کاری نمیتونه بکنه اولا تمام موارد امنیتی خود سیستم و سرور و... انجام شده نسخه هم اصلی هست حتی اگرم آپلودر بسازه به دلیل نصب آنتی شلر روی سرور کار خاصی نمیتونه بکنه
اما به ما ضرر پولی میزنه
ما سیستم اس ام اس از محسن خریدیم
و تنظیم کردیم که هر کاربری تیکت میده نام کاربر و موضوع سوالش برای ما بیاد صبح دیدم بله حدودا 700 تومن شارژ پنل اس ام اسم پریده به خاطر اس ام اس های این فرد عرب که تو موضوع تیکت همون کد هک رو فرستاده و سیستم هم همشو به من اس ام اس داده و شده حدودا 10 تا اس ام اس و چون دیده به هیچ جا نرسیده تیکت رو چند بار فرستاده;;)
خوبه میدید هیچچ غلطی نمیتونه بکنه نمیدونم چرا هی تیکت میداد (پشت کار بالایی داشت) حالا ما این کد رو گذاشتیم تا دیگه نتونه کد php بفرسته اما کاربر استارتر گفته این کد رو بعدا بردارید الان اگه ما بخوایم بذاریم این کد بمونه مشکلی ایجاد میکنه؟
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه
این کد request هارو چک میکنه و اگر داخلش php باشه ***** میکنه یا پیغام میده
مشکل خاصی فکر نکنم ایجاد کنه
هشدار:
Security Patch
باگ جدیدی پیدا شده
کسی اطلاعی داره؟
مدیران عزیز ببخشید که تاپیک بالا میارم گفتم دیگه تاپیک نزدنم
----------------------------------------
برای ورژن 5.1.2 هم باید از این روش استفاده بشه؟
بله تمام کار ها رو انجام بدید (یک سری باگ ها تو نسخه های جدید پچ شدند اما برای اطمینان بیشتر انجام دهید)
ممنون اما آموزش ها داخل سایت خود whmcs هم هست ولی ممنون با این حال