من ریپورت دادم به whmcs شما هم از بخش پشتیبانی پانل خودتون در whmcs این کارو بکنید که سریعتر پیگیری بکنن و پچ امنیتی ارائه بدن.
نمایش نسخه قابل چاپ
من ریپورت دادم به whmcs شما هم از بخش پشتیبانی پانل خودتون در whmcs این کارو بکنید که سریعتر پیگیری بکنن و پچ امنیتی ارائه بدن.
کسی نگفت هک نمی شیم
شما اگر امکان داره خصوصی با بنده تماس بگیرید
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
نحوه نفوذ رو بنده شرح دادم
اگر پرمیشن بندی سرور درست باشه مشکلی پیش نمیاد
به هر حال پچ امنیتی رو باید از whmcs گرفت
موفق باشید
میگم اگه من نمیگفتم ایشالا همه میخواستن یه جوجه عرب هکشون کنه؟
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
الان من چیکار کنم؟
موندم والا
میشه یه کاری کرد که نشه فایل php اینا آپلود بشه؟
یه فایل
htaccess
بسازسم و جلوی آپلود این فایلهارو بگیریم؟
یا سطح دسترسی بعضی پوشه هارو کم کنیم؟
یکی از بچه ها که همین الان در حال مشاهده این تاپیک هست الان همین روش هک رو روی سایت من پیاده کرد چون پرمیشنهای سایت من درست تنظیم شده نتونست کاری بکنه ولی آی پی اونو برداشتم بدم به مدیر وب هاستینگ تالک ببینیم کی بوده که این کارو انجام داده و خواسته به سایت من نفوذ کنه
واسه بعضی از کودکان بد آموزی داشته احتمالا این تاپیک
دوست عزیز میشه پرمیسینگ رو به ما هم بفرمایید تا ما هم هک نشیم؟
همیشه باید این تو ذهنمون باشه که اسکریپت هایه این چنینی که با یه لایسنس ساده تهیه میشه راحت دست کاری میشه این اسکریپ های عمومی همیشه در خطر هستند .
برای این منظور شماها باید اینطوری در نظر بگیرید که آره این سیستم امن نیست و میشه راحت شل آپلود اجرا بشه . در این مواقع باید سرورهای شما امنیت بالایی داشته باشه که حتی اجازه ی آپلود و اجرا شدن هیچ نوع شل ( PHP - CGI - PErL ) رو به دوستانه نفوذی ندهد .
به همین منظور پیشنهاد میکنم از سگ های زبده و کار کشته روی سروراتون استفاده کنید تا خوب نگهبانی بدن و در مواقع ضروری پارس کنن .
کسی هست روی سایت من چک کنه اینو ؟
فکر کنم مشکل رو حل کردم
من همه این کارارو کردم
آقا همه سایت ها این مشکل رو دارم
الان یه سایت بزرگ رو رفتم تو آدرس
/downloads/b0x.php
حالا آدرس سایت بماند دیدم یه آپلودر خوشکل جلوم باز شد
موندم به خدا