با ایرانی ها مشکلی که ندارند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
رفیق بیا تو چت جی میل یا یاهو کمکت کنم دیگه زیاد کامنت نزاری
راهنمایی در حد تیم ملی به شرط اینکه تو پرداخت های پیپل هوامو داشته باشیم. یادت اومد گفتیم دوتامون تو کار صرافی و .... تلفنی ... بیا بالا دارمت.
آیدی بده :111:
صاحب دیتاسنتر ایرانی است . آقای خرازی.ولی بازم بهتر هست با هویت خارجی خرید کنید. ولی شخصا امنیت و آرامش و کیفیت را در xlhost را تضمین میکنم.
این روزها بحث تضمین و تعهد خیلی داغه یعنب over DAGH :69: یعنی خود xlhost چیزی رو تضمین نمی کنه شما چی رو تضمین می کنی ؟
با عرض تشکر از تمامی دوستان.
خرید بنده صد در صد توسط یک شرکت در خارج از ایران صورت خواهد گرفت. تمامی سوالات هم به این خاطر هست تا تمامی موارد منفی و مثبت دیتا سنتر ها و یا شرکت ها رو بدونیم تا کاربران به مشکل بر نخورند.
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
متشکرم / اطلاعات id در پروفایل هست.
شما لطف کنید بگید منظورتون از "خوب" چی هست؟!
چی رو خوب میدونید!؟
سافت لایر بله خوبه. اما سروری که منطق میگه بازار جهانی میگه ، عقل میگه 300 دلارپولشه ، اونا میدن 900 دلار. باید خرید!؟!؟ شما باید ببینید چه مشخصه هایی لازم دارید!
آپتایم عالی: XL Host - سافت لایر - سینگل هاپ - فونیکس ناپ - WehostWebsites - کارو - و.... 99% دیتا سنتر های واقعا "دیتا سنتر" آمریکا آپتایم خوبی دارن.
قیمت عالی: فونیکس ناپ - وگاس ناپ - ایکس ال هاست و....
ببخشید که دلار تو ایران گرونه
اولا قیمت فقط مخصوص سخت افزار نیست و بابت نگهداری و ساپورت هم هست و الان سرویس های ویندوز و لینوکس که ما گرفتیم چند سال بدون هیچ مشکل دارن کار می کنند و به تجربیات هر کس بستگی داره وگرنه همانطور که در رتبه بندیم اعلام کردم اگر اون مسئله رو بگذاریم کنار من کارونت رو پیشنهاد می دم
سلام من از huge server دارم خداوکیلی باید بگم تو این چند ماه یک لحظه مشکل نداشته خرید میکنی تو ساعت کاری یک ساعت نمیشه سررو رو تحویل میدن ! پشتیبانی هم خوبه مثل آدم جواب میدن ! نسبتا هم وارز هست ! قیمت هم گرون نیست نسبت به سرور های آمریکا اما با آلمان قابل قیاس نیست قیمت های آلمان ارزونتر هستش ! این بحث ایرانی بودن هم همه جا هست @ چاره ای نیست اینو مد نظر نگیرین ارتباط مستقیم با ایرانی نداشته باشن برا ما بهتره کاره با این وضعیت مشکله اینو تضمین کرد که در آینده مشکل خواهند داشت یا نه !
صحبت سر ديتا سنتر هست نه رسيلر و فروشنده ها :104:
اصول بر اين هست كه هيچ ارزوني بي علت نيست . كيفيت خوب و پشتيباني خوب خلاصه ميشه در هزينه . هميشه فرق بين سرور 50 دلاري و 200 دلاري وجود داره شايد در كوتاه مدت نشون نده خودش رو ولي وقتي اطلاعاتتون رفت رو هوا وسرور خاموش شد متوجه ميشيد كه هيچ ارزوني بي علت نيست
xlhost - caro ,....در رده بندي ديتا سنترهاي بزرگ امريكا نميشه قرار داد .
Liquid Web | Dedicated Server, Managed Dedicated Servers, Web Hosting رو تست كنيد ديگه هيچ وقت سراغ و حرف ديتا سنتر هاي ديگر رو نميزنيد