پاسخ : فروش سرورهای مجازی با کیفیت فوق العاده بالا از سوئیس و امریکا - HyperServer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibati
من خیلی از جزئیات vps نی دونم
من سرویس ویندوز می خوام اما می خوام اگر بشه برام کاستومایز کنید
یعنی سرویس اول رو رمش رو بیشتر کنید512 و هاردش کمتر باشه
که هزینه اش برای من بهتر باشه امکانش هست ؟
با سلام خدمت شما...
متاسفانه امکان customize نیست !
پاسخ : فروش سرورهای مجازی با کیفیت فوق العاده بالا از سوئیس و امریکا - HyperServer
با سلام خدمت کاربران...
سرویس دهی از لوکیشن سوئیس بنا به دلایلی به حالت تعلیق درآمد.
اما همچنان از لوکیش امریکا آفرها پا برجاست.
پست اول ویرایش شد.
کارشون عالیه از ایشان سرویس دارم 1 ساله همه چیز عالی پشتیبانی و پاسخ دهی سریع کارشون عالیه :-*:-*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpxfdhzo
کارشون عالیه از ایشان سرویس دارم 1 ساله همه چیز عالی پشتیبانی و پاسخ دهی سریع کارشون عالیه :-*:-*
با سلام خدمت شما...
البته هنوز برند ما یک ساله نشده، اما باعث خرسندی ما هست که از سرویس دهی ما راضی هستید !
من گیم سرور میخوام از شما سرور داشتم و راضی بودم
اما سرور جدیدی که میخوام برای گیم سرور هست میخواستم بدونم تاحالا به کسی گیم سرور دادید ؟!
سرور هاتون برای گیم سرور شدن مناسب هست /؟
سرور های سویس کی اماده میشه برای فروش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
من گیم سرور میخوام از شما سرور داشتم و راضی بودم
اما سرور جدیدی که میخوام برای گیم سرور هست میخواستم بدونم تاحالا به کسی گیم سرور دادید ؟!
سرور هاتون برای گیم سرور شدن مناسب هست /؟
سرور های سویس کی اماده میشه برای فروش ؟
با سلام خدمت شما...
نظر لطفتون هست.
در مورد سرویس دهی از سوئیس تا اطلاع ثانوی معلق هست.
نکته ای که در مورد GameServer اهمیت داره پینگ پایین هست که مناسب ترین گزینه برای شما درجه اول سرور داخل ایران هست، بعدش کشورهای همسایه مثل روسیه و ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس و بعدش هم اروپا.
طبق تجربه سرور از امریکا مناسب نیست
اگرسوال دیگه ای هست در خدمتتون هستیم
با سلام خدمت کاربران...
فروش همچنان از امریکا ادامه دارد