پاسخ : سرور مجازی کانادا پرت 1 گیگ رم 512 - 12000 تومان
سلام
نه متاسفانه رم 256 ارائه نمیشه .
با تشکر
اگر با اين سايت جهت تست سرعت تست كنيد سرعت دانلود واقعي شما چقدر ميشه؟
HostTracker - Index
HostTracker - Index
من دنبال یک سرور سرعت بالا برای وی پی هستم.اگر اکانت تست وی پی از سرورت داری برام پ خ کن. سرعت خوب باشه ازت میخرم
منم خودم دارم دنبالش ميگردم دوست عزيز اگر پيدا كردي ما رو هم خبر كن . از هر جايي ميخري يكهفته بيشتر گارانتي نداره بعدا سرعتش ميشه يك دهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tr25
تا اونجایی که من اطلاع دارم این سایت برای تست سرعت نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zcj
تا اونجایی که من اطلاع دارم این سایت برای تست سرعت نیست .
اطلاعات شما کم هست این سایت سرعت سنج نیز داره وبسیار دقیق هست.درضمن زحمت نکشید نیازی نیست سرویس برام بفرستید بیش از 36 ساعت مارو الا خودتون کرده بودید واقعا که...بنده همکار هستم و میخواستم سرویس کاناداتون رو تست کنم تو سایتم قرار بدم همکاری کنیم یه وی پی اس ساختن اگه ایمیج هم نداشته باشم 20 دقیقه ای تحویل میدم 36 ساعته الاف کردی میگی نت ندارمو ....
سلام
سیستم عامل هائی قابل ارائه رو بفرمائید.
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
اطلاعات شما کم هست این سایت سرعت سنج نیز داره وبسیار دقیق هست.درضمن زحمت نکشید نیازی نیست سرویس برام بفرستید بیش از 36 ساعت مارو الا خودتون کرده بودید واقعا که...بنده همکار هستم و میخواستم سرویس کاناداتون رو تست کنم تو سایتم قرار بدم همکاری کنیم یه وی پی اس ساختن اگه ایمیج هم نداشته باشم 20 دقیقه ای تحویل میدم 36 ساعته الاف کردی میگی نت ندارمو ....
سلام شرمنده اطلاع نداشتم .
دیشب تیکت شما را جواب دادم اینترنت به دلیل کابل برگردان مخابرات قطع بود امشب مشخصات ارسال می شه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zcj
سلام شرمنده اطلاع نداشتم .
دیشب تیکت شما را جواب دادم اینترنت به دلیل کابل برگردان مخابرات قطع بود امشب مشخصات ارسال می شه .
نیاز نیست دوست عزیز.زحمت نکشید یه وقت خسته نکنید خودتون رو.یوزر منو تو سایتتون حذف کنید واقعا که...
سلام
پلن 2 گیگ رو برای امشب نیاز دارم، سایتتون کار نمیکنه، لطفا اطلاعات واریز رو برام ارسال بفرمائید.