پاسخ : راهنمایی درباره راه انداری یک سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adeljan1262
با سلام
من به فکر راه اندازی سایتی افتاده ام اما هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم از دوستان اگه کسی میتونه لطف کنه راهنماییم کنه
اول میخوام بدونم چند مدل سایت وجود داره آخه شنیده ام انجمن هست vBulletin هست phpnuke هست میخوام بدونم مزیتهاشون و معایبشون چیه
دوم هم در مورد هاست هست میخوام بدونم چقدر هاست لازم دارم اینجا هم یکی بهم گفت اولش 2 گیگ بگیر بعد بیشترش کن اما دوستی دارم بهم گفت با 200 مگ میتونه راحت سایت راه بندازی بهش گفتم آخه یک نرم افزار آپلود کنی خودش 200 مگ میشه اما بهم گفت اطلاعات داخل دیتابیس ذخبره میشه و ربطی به هاست نداره و خودم سرور دارم
حالا از دوستان تقاضا دارم یک توضیح کلی برام بدن تا یاد بگیرم منظورشون چی بوده
با تشکر
با سلام شما میخوای وبسایت راه اندازی کنی یا انجمن ؟!
دوستانی که اینجا نظر دادن همه انجمن ساز پیشنهاد دادن ! mybb و vBulletin انجمن ساز هست و یک تالار گفتمان مثل همین وب هاستینگ تالک می تونی ایجاد کنی
که البته اگه می خوای پولی باشه vBulletin خوبه ولی اگه می خوای رایگان باشه mybb می تونی استفاده کنی.
و برای داشتم یک سایت کامل هم می تونی از wordpress یا phpnuke استفاده کنی که هر دو رایگان هستند.
phpnuke برای آمار های بسیار بالا خوب جواب می ده ولی دارای سئو ضعیفی هست و با گوگل ایندکس نمی شه!
wordpress دارای سئو بالایی هست و گوگل زودتر ایندکس میکنه ولی در آمار های بالا افزونه ها و ایراداتی داره که مشکل ایجاد میکنن و مصرف رو می برن بالا
من با هر دو کار کردم ولی در کل من wordpress را پیشنهاد میدم .
می توانید با جوملا فروم هم داشته باشید...
سایت: وردپرس
انجمن: mybb
البته به نظر من هرکاری از پایه یاد بگیری بهتره
با html css چقدر آشنایی داری؟