پاسخ : نياز مند يك سرور مجازي لينوكس باقيمت مناسب
ممنون.
در حال حاضر فقط مي خواهم 6 تا سايت خودمو ساپورت كنم . هر 6 تا جوملايي هستند .
فكر كنم جوملا از cpu خيلي كار ميكشه پس cpu همين قدر بتونه 6 تا سايت را ساپورت كنه . باز ديد هر سايت حدا كثر 1000 كاربر در ماه. رم 1 گيگ حد اقل. سايت ها همه عادي هستند و فعلا از انجن يا اپلود سنتر خبري نيست.
در ضمن وارز هم باشه. سرعت لود هم بالا باشه.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilsan
ممنون.
باز ديد هر سايت حدا كثر 1000 كاربر در ماه. رم 1 گيگ حد اقل. سايت ها همه عادي هستند و فعلا از انجن يا اپلود سنتر خبري نيست.
ممنون
با سلام شرمنده من پست میدم ها نظر شخصی و دوستانه هست.آمار روزانه نزدیک 3000 تقریبا بازدید متوسط تلقی می شه و شما ماهی 1000 تا آمار دارین! و بیشتر هاست های اشتراکی ساپورت میکنن! شما بهتر نیست از هاستینگ اشتراکی شرکت معنبر استفاده کنید چون سرور مجازی کانفیگ می خواد برا امنیت و سرعت وب سرور میخواد کنترل پنل میخواد و از همه مهمتر پشتیبان گیری از اطلاعات سایتتون میخواد که حتما ارزش زیادی براتون داره. با تشکر.
با سلام مجدد
1 گیگ رم
30 گیگ هارد
500 گیگ پهنای باند ماهانه
ماهانه 20.000 تقدیمتون میکنم
نقل قول:
ممنون.
در حال حاضر فقط مي خواهم 6 تا سايت خودمو ساپورت كنم . هر 6 تا جوملايي هستند .
فكر كنم جوملا از cpu خيلي كار ميكشه پس cpu همين قدر بتونه 6 تا سايت را ساپورت كنه . باز ديد هر سايت حدا كثر 1000 كاربر در ماه. رم 1 گيگ حد اقل. سايت ها همه عادي هستند و فعلا از انجن يا اپلود سنتر خبري نيست.
ممنون
سلام
به نظر من بهتر هست شما برای این تعداد سایت و مصرف پایین یک پنل نمایندگی لینوکس با کنترل پنل سی پنل از یکی از شرکتها تهیه کنید
شما بر فرض مثال اگر یک پنل نمایندگی با 10 گیگ فضا هم تهیه کنید حدود ماهیانه 20 تا 25 تومان خواهد بود
اما یک سرور مجازی با رم یک گیگ متوسط بین 30 تا 40 تومان است
جدا از بحث هزینه , بحث مدیریت , به روز رسانی , هزینه لایسنس ها و ... باید با مشکلات احتمالی (( نرم افزاری )) آشنایی داشته باشید تا هر روز با داون تایم های متوالی روبرو نباشید
به هر حال به عنوان یک فروشنده من می تونم یک سرور مجازی با مطابق نیاز شما به همراه خیلی از کارهای که همکاران رایگان انجام میدن تقدیم کنم اما به عنوان یک دوست پیشنهاد میکنم از سرویس های سرورمجازی فعلاً استفاده نکنید
سرورمجازی زمان برای یک فرد مفید هست که نیاز به منابع خاص و بالا داره و در کنار آن اطلاعات کافی در مورد مدیریت منابع و کانفیگ ها دارد
در هر صورت انتخاب با شماست
موفق باشید
با تشكر از شما دوست عزيز.
در اين بين قصد دارم مديريت سرور هم تمرين كنم و چيز هايي را كه ياد گرفتم بر روي سرور پياده كنم.