پاسخ : چکونه از سایت های پر بازدید برای درآمد استفاده کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konjkav
دو تا سوال دارم اگر بتونید پاسخ بدید ممنون می شم.
1- چقدر حدودا میشه در آمد داشت؟ این اگر بگید من متوجه می شم که باید هنوز به فکر ارتقای سایت باشم یا اینکه ارزش داره دنبال درآمد برم.
2- آدرس فروشگاه های معتبری بدون د ز د ی کلک را برایم ارسال کنید ممنونم می شوم
1- والا شما که ادرس سایت رو نگفتین، حداقل می تونید محتوای سایت رو بگید که بدونیم چی هست تا بهتر راهنمایی کنن دوستان (و اینکه سایت فیل/تر هست یا نه؟)
2- کلا با شرکت های همکاری در فروش کار نکنی بهتره :d با افراد شخصی و مطمئن همکاری کنی به نتیجه بهتری می رسی (همونطور که گفتم مطمئن باشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
1- والا شما که ادرس سایت رو نگفتین، حداقل می تونید محتوای سایت رو بگید که بدونیم چی هست تا بهتر راهنمایی کنن دوستان (و اینکه سایت فیل/تر هست یا نه؟)
2- کلا با شرکت های همکاری در فروش کار نکنی بهتره :d با افراد شخصی و مطمئن همکاری کنی به نتیجه بهتری می رسی (همونطور که گفتم مطمئن باشه)
اینکه بتونید فروشگاه شخصی راه بندازید منم موافقم ولی زحمت خرید کالا آماده کردن سفارشات ارسال سفارشات گردن خودتونه
زمینه جامعه مجازی+ چت وبلاگ دهی، ...
سایت ف ی ل ت ر نشده هست و حتی دو سه تا روزنامه محلی و اداره هم توش فعالیت دارند پس دور محصولات غیر قانونی و حتی چیزایی که کمی خجالت آورد است بایدخط بکشیم.
می تونم خودم بخرم بفروشم مشکلی نیست. (خودم نتونستم می تونم یکی را مامور این کار کنم) ولی خوب راهنمایی کنید چی بفروشم؟
بعدش چطوری میشه با پست قرار داد بست؟ شنیدم برا فروشگاه های اینترنتی خیلی ارزون حساب می کنن؟
منا این سایت تحت شرکت ثبت شده کار می کنه. شاید بشه از این مزیت برای بعضی چیزا مثل قرارداد با پست استفاده کرد نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konjkav
زمینه جامعه مجازی+ چت وبلاگ دهی، ...
سایت ف ی ل ت ر نشده هست و حتی دو سه تا روزنامه محلی و اداره هم توش فعالیت دارند پس دور محصولات غیر قانونی و حتی چیزایی که کمی خجالت آورد است بایدخط بکشیم.
می تونم خودم بخرم بفروشم مشکلی نیست. (خودم نتونستم می تونم یکی را مامور این کار کنم) ولی خوب راهنمایی کنید چی بفروشم؟
بعدش چطوری میشه با پست قرار داد بست؟ شنیدم برا فروشگاه های اینترنتی خیلی ارزون حساب می کنن؟
منا این سایت تحت شرکت ثبت شده کار می کنه. شاید بشه از این مزیت برای بعضی چیزا مثل قرارداد با پست استفاده کرد نه؟
آره، کالاهایی که می فروشید نباید ضایع باشه
شما می تونید مستند بفروشید مخصوصا مستند بی بی سی لایف که فروشش زیاد هست یا چندین مستند رو خودتون جمع آوری کنید با صورت پک بفروشید (برای اینکه فروشتون زیاد باشه مستندها HD و زیرنویس داشته باشن)
یا اینکه کالاهایی مثل ساعت ، عینک که این موارد هم فروششون تقریبا خوب هست
می تونید یک نگاهی به این فروشگاه بندازید ~~~~~> لینک
لازم نیست شما با اداره پست قرارداد ببندی با یک شرکت پستی به صورت واسطه ای قرارداد می بندین (در ابتدا یک هزینه ای برای دریافت می کنه)
هموار + فروتل + رایا رو تعریفش رو شنیدم (ما خودمون با هموار و رایا کار می کنیم) راضی هستیم ~~~~~~~> البته اینو بگم که من از جزئیات کار زیاد سر در نمی یارم چون مسئول فروشگاه سایت ما یکی دیگه هست، اون فرد تمام کارها رو انجام می ده
فکر نکنم شرکتی بودن شما تاثیری در قرارداد داشته باشه (دقیق نمی دونم) فقط یک فرم هست که پر می کنید اونجا اگه خواستید تیک شخص حقیقی رو می زنید اگه هم نه شخص حقوقی رو تیکش رو فعال می کنید (در روند کار نمی دونم تاثیری داره یا نه)
من پیشنهادم پارس پیک هست . من خودم با پارس پیک کار می کنم .
سرویس خوبی هست ، پشنیبانی خوبی دارن.
آقا دستتون درد نکنه خیلی استفاده کردم بازم اگر چیزی به ذهنتون رسید(در آمد اینترنتی) بهم بگید لطفا
میتونی هم یه سری مطلب بزاری تو سایتت که فقط برای اعضای vip باشه
دوست عزیز نمی دونم موضوع سایتت چیه!
می تونی از طریق نشریه الکترونیک درآمد داشته باشی.
اعضا عضو مجلت می شن و مطالبی رو به دل خواه در یک فایل pdf جمع آوری می کنی و براشون ایمیل می کنی.
با تبلیغات در مجله (البته کمتر، بهتر) درآمد داشته باشی.
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
مزایده کالاهای مجازی هم خوبه.
کالاهایی مثل سیم کارت و دامین که هر کسی حاضر به خرید با قیمتی متفاوته.
مزایده سیم کارت های رند
مزایده دامین های زیبا