اگر میشه لطفا بیشتر توضیح بدین ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
رقم اعلا م شده واقعا زیاده !!! وجدا این که اصلا نگفت میتونی اینترنتی خرید کنی ؟ و مشکل نحریم و اینا برا برگشت پول با بانک خای صادر کننده هستش ! از این بابا که بلوک بشه و فلان خیال راحت باشه اما اصل قضیه اینه که ما کارت رو میگیریم اینترنتی خرید کنیم که اصلا این قضیه رو بانک میگه نکنید !! پس میخوام چیکار کنم با مسترکارت یا ویزا کارت ؟؟
از او ن گذشته بانک پاسارگاد مستر کارت میده 1 میلیون میزاری تو حساب دست نمی تونی بزنی گفت خرید هم میتونی انجام بدی از اینترنت اما جنس نباشه که بخوان به ایران بفرستن ! بانکشم از آذربایجان هستش این که بهتر از ویزا کارت هستش ؟!
و اما در جواب 800+600 پوند باید بگم هر کی از راه برسه میگن بفرما این دسته چک اینم کارت ؟ آقا اول ویزا بگیر بعد اونجا باش بعد مدارک رو تامین کن بعد میگن اونم بفرما اینارو بگیر :51:
هرکی هرکی که نیست. انگلستان هم قوانینی داره. جای معتبری که من میشناسم شرکت پالیز هست. باهاشون تماس بگیرید.
پاليز كمپاني | ثبت شركت در انگلستان ، افتتاح حساب بين المللي ، صدور كارت اعتباري ، ثبت برند
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
800 پوند هزینه ثبت شرکت و 600 پوند هزینه افتتاح حساب هست. حساب شما تجاری و به نام شرکت گشایش میشه نه نام شما. حساب ماله شرکت ثبت شده شما در انگلستان هست. بریا همین مشکلی ایجاد مخواهد شد.
کشور افتتاح کننده حساب رو مشخص نکرده! حتی مشخص نکرده که حساب هست یا کارت ولی مطمینا فقط کارت اعتباریه!
شما وقتی حساب بانکی نداشته باشین، حواله به اون بسیار سخت میشه و ممکنه فقط از طریق صادر کننده بتونین کارت رو شارژ کنین، این باعث میشه که کارمزد شارژ رو بسیار بالا ببرن که در نهایت نرخ دلار/یورو رو واسه شما به شدت ببره بالا!
یه مورد دیگه هم هست، باز کردن کارت یا حساب بانکی حتما باید در شعبه بانک اصلی با حضور شخص متقاضی صورت بگیره، این قانون توی تمام دنیا مرسومه، حتی ایران! مثلا شما اگه بری همین بانک ملت و بگی میخوام واسه دوستم حساب باز کنم و این ها هم تمام مدارک اون، اون اجاره نداره واسه شما حساب باز کنه، یا باید زیر میزی داده باشین یا اینکه یه جور دیگه هواشون رو داشته باشین....
معمولا بانک های بی اعتبار دنیا میان و همچین کاری رو انجام میدن که با اون کارت ها هم خرید توی اینترنت بسیار سخت می تونه باشه...