پاسخ : New Offer VPS / VDS = USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR
سلام.
الان از پورت Port Guaranteed = 80Mbps چه سرعت میانگینی باید انتظار داشته باشیم در نرم افزاری مثل idm ؟
در مورد تورنت ایا سرورهای امریکا که در افر هست با پروتوکل تورنت مشکل دارن یا با فایلهای وارز تورنت؟ چون بعضی دیتا سنترها پورتهای تورنت رو مسدود میکنن.
در مورد پهنای باند هم حداکثر مقدار مجاز برای پنل VDS4 چه مقدار هست؟
تشکر.
نقل قول:
سلام.
الان از پورت Port Guaranteed = 80Mbps چه سرعت میانگینی باید انتظار داشته باشیم در نرم افزاری مثل idm ؟
در مورد تورنت ایا سرورهای امریکا که در افر هست با پروتوکل تورنت مشکل دارن یا با فایلهای وارز تورنت؟ چون بعضی دیتا سنترها پورتهای تورنت رو مسدود میکنن.
در مورد پهنای باند هم حداکثر مقدار مجاز برای پنل VDS4 چه مقدار هست؟
تشکر.
سلام
شما اینطوری فرض کنید
یک پورت 100 مگابیت اختصاصی حدوداً بین 8 تا 10 مگابایت به شما سرعت دانلود خواهد داد
حالا ما پورتی که برای سرورهای مجازی گارانتی کردیم 80 مگابیت است یعنی حدود 5 تا 6 مگابایت (( در صورتی که پورت سرور آزاد باشد بیشتر از این مقدار می توانید استفاده کنید ))
همچنین به صورت پیش فرض بر روی سرورهای مجازی ویندوز برنامه FlashGet نسخه 3.7 نصب و کانفیگ خواهد شد که کارایی آن چندین برابر بیشتر از دانلودمنیجر IDM است
ما هیچ زمان هیچ تست دانلود و ... را IDM قبول نداشته و نخواهیم داشت
وقتی برنامه هایی با کارایی بالاتر موجود است چرا از این برنامه کاربران ما استفاده کنند ؟؟
در مورد تورنت هم بر روی آمریکا کاربران مجاز به استفاده نیستند هرچند بر روی سرورهای تا حدودی این موارد با کانفیگ های پیش فرض جلوگیری خواهد شد اما قوانین دیتاسنتر در مورد اسپم و تورنت در آمریکا باید کامل رعایت شود تا منجر به دریافت اخطار و ... نشود
در مورد پهنای باند نیز همانطور که اعلام کردی BW = Unlimited و شما در هر ماه از یک گیگ تا 100 ترابایت می توانید پهنای باند استفاده کنید
موفق باشید
سلام
سيستم عامل ubuntu desktop 10.10 يا 10.4 هم نصب ميكنيد ؟
نقل قول:
سلام
سيستم عامل ubuntu desktop 10.10 يا 10.4 هم نصب ميكنيد ؟
سلام
خیر تنها سیستم عاملهای موجود در لیست سفارشات سایت قابل نصب است
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
شما اینطوری فرض کنید
یک پورت 100 مگابیت اختصاصی حدوداً بین 8 تا 10 مگابایت به شما سرعت دانلود خواهد داد
حالا ما پورتی که برای سرورهای مجازی گارانتی کردیم 80 مگابیت است یعنی حدود 5 تا 6 مگابایت (( در صورتی که پورت سرور آزاد باشد بیشتر از این مقدار می توانید استفاده کنید ))
همچنین به صورت پیش فرض بر روی سرورهای مجازی ویندوز برنامه FlashGet نسخه 3.7 نصب و کانفیگ خواهد شد که کارایی آن چندین برابر بیشتر از دانلودمنیجر IDM است
ما هیچ زمان هیچ تست دانلود و ... را IDM قبول نداشته و نخواهیم داشت
وقتی برنامه هایی با کارایی بالاتر موجود است چرا از این برنامه کاربران ما استفاده کنند ؟؟
در مورد تورنت هم بر روی آمریکا کاربران مجاز به استفاده نیستند هرچند بر روی سرورهای تا حدودی این موارد با کانفیگ های پیش فرض جلوگیری خواهد شد اما قوانین دیتاسنتر در مورد اسپم و تورنت در آمریکا باید کامل رعایت شود تا منجر به دریافت اخطار و ... نشود
در مورد پهنای باند نیز همانطور که اعلام کردی BW = Unlimited و شما در هر ماه از یک گیگ تا 100 ترابایت می توانید پهنای باند استفاده کنید
موفق باشید
ممنون از پاسختون. ببینید من الان روی سینگل هاپ تورنت دارم و مشکلی ندارم چون فایلها متن باز هستن و وارز نیستن. اگر کلا دیتا سنتر یا شما با دلایل بسته شدن سرور کلا جلوی تورنت رو میگیرید در سرورها ی امریکا ممنون میشم بگین چون به هر حال هیچ پورتی به خوبی پورتهای امریکا نیست.
در مورد سرورهای سوئیس چطور ایا با تورنت(غیر وارز) مشکل دارن یا کانفیگ طوری هست که جلوی تورنت رو بگیره؟
با تشکر.
نقل قول:
ممنون از پاسختون. ببینید من الان روی سینگل هاپ تورنت دارم و مشکلی ندارم چون فایلها متن باز هستن و وارز نیستن. اگر کلا دیتا سنتر یا شما با دلایل بسته شدن سرور کلا جلوی تورنت رو میگیرید در سرورها ی امریکا ممنون میشم بگین چون به هر حال هیچ پورتی به خوبی پورتهای امریکا نیست.
در مورد سرورهای سوئیس چطور ایا با تورنت(غیر وارز) مشکل دارن یا کانفیگ طوری هست که جلوی تورنت رو بگیره؟
با تشکر.
سلام
همانطور که در تاپیک فروش قدیم توضیح دادم :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/348...tml#post339785
اما پاسخ دقیقتر :
در مورد تورنت در سوئیس مشکلی نداریم در مدت یک سالی که با private layer کار میکنیم اخطاری در این مورد نداشتیم و اگر موردی هم بوده تنها برای Spam بوده
اما در مورد آمریکا به دلیل اینکه اصولاً Torrent مجاز نیست به کاربران توصیه میکنیم که در حدامکان رعایت کنن تا برای سرویسشون اخطاری ارسال نشه
نقل قول:
به هر حال هیچ پورتی به خوبی پورتهای امریکا نیست
برای این بخش صحبتتون هم بگم که بله حرفتون مقداری درسته اما شما اگر سرویسی که دارید از آمریکا باشه و محل قرارگیری فایلهایی که شما اقدام به دانلود میکنید در اروپا باشه 100% کیفیت دانلود شما پایینتر از این هست که هر دو سرور در اروپا باشه , هرچند که در مورد سرعت و کیفیت دانلود در انجمن در گذشته زیاد بحث شده و در این پست هم من قصد ندارم چنین چیزی را توضیح بدم اما باید به این موارد هم توجه کرد
موفق باشید
سلام
من میخوام یه سرور میکروتیک امریکا سفارش بدم تو قسمت انتخاب سیستم عامل کدوم ورژن میکروتیک رو باید انتخاب کنم که بتونم هر 3 پورت رو ارائه بدم ؟
نقل قول:
سلام
من میخوام یه سرور میکروتیک امریکا سفارش بدم تو قسمت انتخاب سیستم عامل کدوم ورژن میکروتیک رو باید انتخاب کنم که بتونم هر 3 پورت رو ارائه بدم ؟
سلام
آخرین نسخه : 5.8 را ثبت کنید
موفق باشید