هر پست اختصاصی 200 الی 500 تومان هزینه داره .
پول آن چنانی نمیدی که !
نمایش نسخه قابل چاپ
هر پست اختصاصی 200 الی 500 تومان هزینه داره .
پول آن چنانی نمیدی که !
فکر نکنم کسی رو بتونید با این هزینه ها پیدا کنید
با تشکر
صد تا پست یکی میاد میزنه هزار تومن میگیره!
بعد سر ماه قبض برق میاد !
هزینه اینترنت!
.
.
.
به طور میانگین کمترین قیمت اینترنت adsl تو کل کشور فک کنم 5 هزارتومان ماهیانه باشه اونم با ترافیک محدود 1 گیگ...
حجم هر صفحه سایت شما به طور میانگین بخوام بگم با افزونه (lori (Life-of-request info)) میشه حدود 250 کیلوبایت...
مثلا شما گفتین 500 مطلب 5 هزار تومان ...
خوب 500 مطلب احتیاج به 500 بار باز کردن صفحه ارسال پست + 500 بار باز کردن صفحه بعداز ارسال پست + 500 بار سرچ کردن برای پیدا کردن پست + 500 بار ادامه مطلب پست پیدا شده ... (کمترین مقدار ممکن رو گفتم البته! )
میشه 2000 بازدید از صفحه 250 کیلوبایتی (کمترین حد یک صفحه رو گفتم) که میشه = 500 مگابایت
که فقط 2500 تومانش با این حساب فقط پول اینترنت طرف میشه!
میمونه 2500 تومان !
پ.ن : :دی
جدای این مسئله زمان هم قیمتی هست!
با همون زمان میشه کلی کار مفید تر و درامد زا تر کرد
استارتر تاپیک:
دوست عزیز شما خودتون حاظرید با این قیمت پست بدین؟؟؟؟ (من ده برابر چیزی رو که فرمودین، تقبل می کنم :d) ترجمه اختصاصی هم نمی خوام، اگه تویه نت پیدا کردین کپی کنید
فقط چیزی که برام مهم هست کپی رایت ها رو حذف کنید و لوگو و کپی رایت خودم رو بزنید
:">
بهترین پیشنهادی بود که تو عمرم شنیده بودم
اگر قرار باشه ماهی 300 تومن از این کار در بیارم باید 30000 ارسال در ماه داشته باشم و همونطور که میدونید و از اونجایی که هر روز 24 ساعت است با حسابی که من کردم اگر هر مطلب یک دقیقه زمان ببرد من باید روزی 16.5 ساعت کار کنم تا به این درآمد رویایی برسم و از آنجایی که فکر میکنم خیلی رو سرور شما فشار میارم بیخیال میشم که شما هم راحت باشید.
بچه ها دقت کردید توهین به شعور مخاطب به یک مسئله حل شده تبدیل شده ؟؟!!!
آقا ما نفهمیدیم ببخشید حق با شماست حالا میشه بیخیال شید.؟
منم دیگه نمیخوام نویستده جذب کنم.
:((:((:((:((:((