بررسی کنید ببینید پوشه wp-admin یا فایل های داخل آن پاک نشده
نمایش نسخه قابل چاپ
بررسی کنید ببینید پوشه wp-admin یا فایل های داخل آن پاک نشده
نه بررسي كردم سرجاشه وهيچ چيزي هم كم نبود
اگه سایتتون همینیه که تو امضاتون هست هیچ مشکلی نداره با /wp-login.php وارد صفحه ورود میشه کش هاتون رو پاک کنید یا از مرورگر دیگه استفاده کنید ببینید درس میشه
ادرس همينه منبا اين صفحه وارد ميشم يوزر وپسووردو وارد ميكنم وارد نميشه مياد به صفحه ارور404
اگر با نصب افزونه یا قالب این مشکل براتون پیش اومده از توی هاست پاکش کنید درست میشه
اغلب به دلیل تغییرات نادرست در htaccess این اتفاق می افتد.
فایل htaccess را پاک کنید و اگر اخیرا افزونه ای نصب کرده اید، به مسیر زیر بروید و پوشه افزونه مربوطه را حدف کنید:
درصورتیکه مشکل برطرف نشد، تمامی افزونه ها را از دایرکتوری plugins به محل دیگری منتقل کنید.کد:public_html/wp-content/plugins
مورد دیگر هم می تواند به دلیل تغییر در permission فایل های موجود در دایرکتوری wp-admin باشد.
برای بررسی اینکه آیا مشکل برطرف شده است یا خیر، حتما کش مرورگر را خالی کنید.
هيچكدوم نيست من توي مديريتم بودم ناگهان سايت من كامل مشكل پيدا كردبه مديريت هاست گفتم اولش گفت كه سايت شمامسدود شده ولي بعد بهم گفت مشكل از سرور بود ودرست شد الان وسايت شما هم مشكلي نداشت از همون موقع من نميتونم وارد سايت بشم به مديريت هاست هم ميگم ميگه مشكل از اسكريپته حالا من اين وسط گرفتار شدم راهنمايي كنيد ممنون
معمولا اینطور مشکلات بیشتر موقعه ی انتخاب کلماتی مثل + و & و... در وردپرس اتفاق می افته
یا شایدم دسترسی فایلتون تغییر پیدا کرده
مثلا دسترسی wp-admin از 755 به یه چیز دیگه تغییر کرده