خوب تا الان لینوکس 5 تایی شده یا به روایتی 6 تایی (مثل بعضی تیم ها :-p )
حالا ویندوز 2003 یا 2008 ؟ فکر کنم 2003 مصرف رمش کمتر باشه درسته؟ 2003 مشکل امنیتی که نداره؟
بعد باید پول لاینسس هم بدم ؟:((
از همه دوستان هم تشکر میشه :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب تا الان لینوکس 5 تایی شده یا به روایتی 6 تایی (مثل بعضی تیم ها :-p )
حالا ویندوز 2003 یا 2008 ؟ فکر کنم 2003 مصرف رمش کمتر باشه درسته؟ 2003 مشکل امنیتی که نداره؟
بعد باید پول لاینسس هم بدم ؟:((
از همه دوستان هم تشکر میشه :53:
نیاز به هزینه لایسنس نیست ! تو مصرف رم فرق چندانی ندارن ، من هر دوشون رو دوست دارم :دی
iis و apache خوبه
می تونم بهتون vps بدم . با کانفیگ وب سرور .
بصورت تضمینی .
iis سالار هست برای دانلود من همه رو تست کردم!
مثال آپاچی هر کاری می کردید ساعت یک شب ترافیک زیاد می شد می خوابید ولی iis می تر کوند خدا هست برا خودش
این سوال را اگه میشه جواب بدید!
بعد باید پول لاینسس هم بدم ؟
مسلما 2008 بهتر هست . اما خوب سنگین تر هست و امن تره البته .
بستگی داره از چه سیستمی می خواید استفاده کنید .
مثلا بعضی از سیستم ها امکان داره با 2008 کامپتیبل نباشه .
ویندوز سرور 2003 در حال حاضر تمامی نیازها رو بر طرف می کنه . اما اگر می خواید به روز باشید و امنیت بیشتری داشته باشد ویندوز سرور 2008 و iis 7 رو استفاده کنید .
برای 15 گیگ فایل داری vps میگیری داداش؟ ببخشید مگه این 15 گیگ چه قدر داره فشار میاره که میخوای vps بگیری؟ عزیز سرور و وی پی اس مال سایتهایی هست که فضایی آپلود میکنند.. من الان فقط رو یکی از وی پی اس هام 8 ترابایت ماهانه پهنا میسوزونم و 200 -300 گیگ آپلود دارم.. ویندوز 2008 از نظر پردازش بالاتر و سریعتر از 2003 هست.
از من میشنوی بالای 50 گیگ فضا سراغ vps نرو عزیز.. نیازی نداری.. االن مشکلت چیه؟ کم آوردن پهنای باند یا فشار به سرور؟ از جاهای معتبری مثل هاست دل سرویس دانلود بگیر دیگه نه فشار در کار هست نه پهنای باندت تمام میشه.
HostDL :: Major Web Hosting Services