پاسخ : یه مشکل عجیب با سی پنل با 7 تغییر ای پی اخرش این ارور رو می زنهBrute Force Protection
دوست عزیز بنده این کارها رو انجام دادم
1- دو ساعت صبر کردم و باز دوباره یوزر و پسورد روت رو زدم اما باز با همون ارور
Brute Force Protection
روبرو شدم
2- با هفت وی پی ان به هفت شهر در داخل ایران ریموت شدم و توسط هفت ای پی تی از خارج ریموت شدم باز همین ارور رو داد
Brute Force Protection
3- یوزر ها و سایر ریسیلر ها می توانند وارد بشند الا روت وقتی یوزر و پس روت می زنی این ارور رو می ده
4- سرور صبح همون روز داخلش رفتم اما عصر دیگه نمیشد برم داخلش و با همون ارور مواجه هستم
5- از طریق putty و روت نمیشه واردش شد
6- از طریق اف تی پی می شه واردش شد
گفتند ایمیل بزنم به دیتاسنتر مربوطه نمی دونم مطلبش چی بنویسم براشون
اسم دیتاسنتر من هم اینه equinix ماله سوئیسه ؟:((:((:((:((:((
پاسخ : یه مشکل عجیب با سی پنل با 7 تغییر ای پی اخرش این ارور رو می زنهBrute Force Protection
آی پی سرور رو برام بفرستین
1 فایل پیوست
فکر کنم این مشکل شما رو حل کنه :">
این دستور رو از توی SSH اجرا کنین
کد:
/usr/local/cpanel/bin/cphulk_pam_ctl –disable
بعد برین اینجا
WHM -> Security Center -> cPHulk Brute Force Protection -> Click on Flush DB
و بعد دوباره می تونین cphulkd رو فعال کنین، اگر این جواب نداد دستوراتی که Attach کردم رو اجرا کنین
اگر بازم نشد IP سرور رو پ خ کنین یک نگاهی بندازم براتون
ببخشید دقت نکرده بودم دسترسی ssh هم ندارین؛ به دیتاسنتر بگین بهتون kvm بده اگر امکانش هست؛ چون همونجوری که دوستان گفتن هیچ کاری نمی تونین بکنین
مرسی بازم از لطف شما درست شد باز م به همت شما وب هاستینگ تالکی ها :63::63: متشکرم:">