پاسخ : فروش هر لایک فیس بوک 40 تومن و هر گوگل +1 20 تومن
سلام کسانی که میخواهند انجام بدن خوب کار ینداره 5000 تا میخواهید؟ 150 هزار تومان میشه لایک گوگل به یکی 100 هزار تومانماهی بدید 1 ماه براتون کار می کنه و کارش اینه که جی میل بسازی و +1 بده تموم شد رفت این شخص هم کاربر واقعی باشه یا نه آخر fake هست و تقلبی محصوب میشه اینم همون کاره پس این بهتر و راحتر میشه اما بهتره قیمت کمتر بدید تا براتون هم مشتری زیاد بشه و هم خود ما خرید کنیم من خودم ارزون بدید 10000 تا میخوام برای هر سایت!! با تشکر
سلام
اینکار طی چه مدتی انجام میشه؟ مثلا 500 تا لایک؟
کسانی که لایک میزنن خارجی هستند یا ایرانی بیشتر؟ (پیج غیر ایرانی هم دارید برای لایک؟)
1000 تا لایک را کمتر حساب میکنید؟ (مشتری بشیم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
من یه پیج دارم تو فیسبوک
سایت ندارم
5000 تا لایک رو چقدر حساب میکنی ؟
با توجه به اینکه ما اینکارو تازه شروع کردیم و برای دادن لایک از کاربرهای واقعی و نه fake استفاده می شه انجام این تعداد لایک خیلی زمان می بره برای حل این مشکل می تونیم از لایکهای کمتری شروع کنیم .
در صورت تمایل پیام خصوصی بدید .
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
سلام کسانی که میخواهند انجام بدن خوب کار ینداره 5000 تا میخواهید؟ 150 هزار تومان میشه لایک گوگل به یکی 100 هزار تومانماهی بدید 1 ماه براتون کار می کنه و کارش اینه که جی میل بسازی و +1 بده تموم شد رفت این شخص هم کاربر واقعی باشه یا نه آخر fake هست و تقلبی محصوب میشه اینم همون کاره پس این بهتر و راحتر میشه اما بهتره قیمت کمتر بدید تا براتون هم مشتری زیاد بشه و هم خود ما خرید کنیم من خودم ارزون بدید 10000 تا میخوام برای هر سایت!! با تشکر
هزینه کمتر امکان پذیر نیست . اگر خواستید در خدمتم .
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrData
سلام
اینکار طی چه مدتی انجام میشه؟ مثلا 500 تا لایک؟
کسانی که لایک میزنن خارجی هستند یا ایرانی بیشتر؟ (پیج غیر ایرانی هم دارید برای لایک؟)
1000 تا لایک را کمتر حساب میکنید؟ (مشتری بشیم)
خیر ایرانی هستند . با توجه به جوان بودن سیستم بطور دقیق نمی تونم بگم این رو . اما فکر می کنم با توجه به اینکه الان در سیستم تعداد زیادی سایت اضافه کردیم حدودا 1-2 هفته زمان ببره .
هزینه کمتر هم امکان پذیر نیست .
سلام شما هنوز هم این کارو میکنید اگه هستید من فعلا 100 تا میخوام و اگه خوب بود حدود 1500 تا میخوام لطفا به من اطلاع دهید
با سلام
من هم 100 لایک میخوام
لطفا pm های خودتون رو چک کنید
ممنون
بنده هم 100 لایک فعلا برای شروع می خوام ، پـــ . خ ارسال شد .
پاسخ : فروش هر لایک فیس بوک 40 تومن و هر گوگل +1 30 تومن
سلام - خسته نباشید - من یه پیج دارم میخوام بین 20000 تا 50000 تا لایک بخوره - اگه پیجی دارید که لایکش بالا یاشه هم میخرم - فقط قیمتو رو تعداد لایک بالا باید بیارید پایین
financerz@yahoo.com
یه اطلاعات به من بدید لطفا ببینم جریان چیه . مرسی .
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
سلام - خسته نباشید - من یه پیج دارم میخوام بین 20000 تا 50000 تا لایک بخوره - اگه پیجی دارید که لایکش بالا یاشه هم میخرم - فقط قیمتو رو تعداد لایک بالا باید بیارید پایین
financerz@yahoo.com
یه اطلاعات به من بدید لطفا ببینم جریان چیه . مرسی .
ما هم 4000 لايک نياز داريم.
قيمت نهائی و بازه زمانی ای که اينکار انجام ميشه رو ميفرمائيد ؟
دوست عزیز
من اگر بخوام لایک فیسبوک بخرم باید چیکار کنم ؟ لطفا قیمت ها ، تعداد ، زمان و نحوه گزارش دهی لایک ها رو برام توضیح بدید .
مرسی
آقا منم یه 40 تا لایک فیسبوک واسه شروع میخوام. باید چیکار کنم ؟