قالب های حرفه ای سایت themeforest.net را نگاه کنید حداکثر 35 دلا ر هست
قیمت شما خیلی بالاست
نمایش نسخه قابل چاپ
قالب های حرفه ای سایت themeforest.net را نگاه کنید حداکثر 35 دلا ر هست
قیمت شما خیلی بالاست
این قالب از نظر نصبی مثل بقیه قالب ها هست باید در فایل templates ریخته بشه
البته ما براتون به صورت رایگان نصب میکنیم !
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
دوست عزیز این قالب اگه بخواهید از نظر کدی نگاهش کنیم کلی تغییرات داده شده و کلی از مشکلات در قالب های معمولی فیکس شده !!
ارزش بیشتر از این ها رو داره !!!!!:-|
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
حرف شما صحیح ولی این قالب یک قالب کاملا متفاوت هست البته برای سیستم هایی هم که در themeforest.com طراحی میشه تفاوت داره !
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
با عرض سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
با توجه به نظرات شما عزیزان نسبت به قیمت بالای قالب هزینه ی قالب نصف یعنی 80,000 تومان تا تاریخ 25/11/90 به فروش میرسد پس از آن قیمت قبل یعنی 160,000 تومان برخواهد گشت !
همچنین درصورتی که میخواهید قالب سفارشی شود میتوانید با ما در تماس باشید و قالب را سفارشی کنید !!
برای سفارش میتونید به وب سایت ما mehrshadonline.ir مراجعه کنید
همچنین با آیدی یاهو sultanmhn@yahoo.com
با تشکر از نظرات سازنده شما
الان قیمت خیلی بهتر شد :) من یه چند تا تغییر کوچیک می خوام برام بدید امکانش هست ؟؟؟؟؟ البته فکر کنم تو شکل ظاهری قالب هم خیلی بهتر باشه
بله مشکلی نداره جز سفارشی سازی میشه !
با ما در تماس باشید sultanmhn@yahoo.com
دوستان 50% تخفیف خرید داره این محصول از دستش ندین هااا !!
پشیمون نخواهید شد !
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدت زمان تخفیف 50% ی رو به پایان هست . سپس بعد از 25/11/90 هزینه ای قالب به 160 تومان بازخواهد گشت
قیمت فعلی : 80,000 تومان
برای سفارش قالب و خصوصی سازی این قالب میتونید با من از طریق پیغام خصوصی یا آیدی یاهو در تماس باشید . !
همچنین اگر کسی مایل به خرید لایسنس این قالب برای خود دارد میتونید اقدام کنید قیمت لایسنس : 350,000 تومان میباشد !
با تشکر
خوب اين هم شد به هزار نفر فروختن كجاش اختصاصي هست
ایشون زیادی به قالبشون می نازن ! و یادشون رفته اینجا ایرانه !
به نظر من هم قیمت بالاست شاید یک نفر 26 ام این پست رو خوند منصفانه نیست که 160 بخره .