قالب psd باید اول به html تبدیل بشه , و بعد به php همون وردپرس. حالا فکر میکنید کسی با 15 تومن این کارو میکنه براتون؟
البته سایتی رو میشناسم که از مدیرش بعید نیست از این کارا چون خدمات رایگان زیادی میده.:67:
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه بهم آدرس بدید
با سلام
کار تبدیل به وردپرس رو میتونیم با هزینه 20 هزار تومان براتون انجام بدیم ! اما تبدیل از Psd به Html پای خودتون !
موفق باشید
قربونت اگه میتونی برام حتما درستش کن البته همش رو چون من هم برای یکی از دوستامه که کمی تنگ دسته و خودم هم رایگان براش طراحی کردم و بلد نیستم کد نویسیش رو به این خاطره وگر نه خودم کاملش میکردم،
می خواد تا قبل از عید فطر راه اندازیش کنه
سلام
یک قالب وردپرس هاستینگ -سازگار وهماهنگ باwhmcs
هزینه؟
سلام
یه قالب برای سایت موزیک با هسته ورد پرس میخوام
قیمت رو پ خ کنین;)
با تشکر
سایتتون که باز نمیشه
کجا درخواست بدیم؟
سلام دوستان .
من یه قالب وردپرس برای سایت طراحی کردیم والان یکی دومشکل کوچک داریم دربرنامه نویسی .
----
کسی هست که این موردروبرای ما برطرف کنه ؟ البته باتوجه به اینکه کارش خیلی کمه هزینه هم نمیتونم زیاد خرج کنم وباید مسلما کم خرج بشه روش . فک نمیکنم بیشتراز20 تومان خرج داشته باشه ومنم بیشترازاین نمیتونم دیگه بزارم برای این قالب .
لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا پیغام خصوصی بده .
باتشکر
سلام. سایتتون برای من باز نشد. هزینه تبدیل پی اس دی به قالب را لطفا ارسال کنید.
سلام jfactor جان
درصورتیکه تمایل داشته باشید میتوانیم برای شما انجام دهیم
اما ابتداتصویری از فایلی که طراحی کرده اید برای ما ارسال کنید تا قیمت دقیق تبدیل به وردپرس ویا... رو خدمتتان اعلام کنیم.
www.toopdesign.com
به وبسایت فوق رفته واز فرم تماس باما ویا ارسال نمایید با توضیحات ویا به رایانامه info@toopdesign.com ایمیل کنید.
موفق باشید