عزیز دل مگابیت هست نه مگابایت...!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز دل مگابیت هست نه مگابایت...!!!!
سلامنقل قول:
متوجه هستم ، یعنی می فرمائید که با سرعت 80 مگ بر ثانیه روی وی پی اس می تونم دانلود کنم و این سرعت گارانتی شده هست؟
با تشکر از دوست عزیز farzadho که توضیح دادند
80 مگ یعنی 80% پورت یک گیگابیت که ارائه این پورت به یک سرورمجازی اشتباه محض هست
ما بر روی سرویس ها اعلام کردیم 80 مگابیت , یعنی از یک پورت 100 اختصاصی اندکی کمتر
دقت کنید که این 80 مگابیت حداقل پورت گارانتی است که به شما تعلق می گیرد و به این معنی نیست که بیشتر از این نمی توانید استفاده کنید
شما همیشه این 80 مگابیت را اختصاصی دارید و اگر پورت اصلی سرور زیاد درگیرنباشد می توانید خیلی بیشتر از این مقدار اعلام شده استفاده کنید
امیدوارم در مورد واحد ها مگابیت و مگابایت به اندازه کافی اطلاع داشته باشید تا بعداً سوء تفاهی ایجاد نشود
موفق باشید
من که کلا از آقای هوشیار راضیم.....من چند تا سرور ازشون دارم.هر وقت سرورا به وسیله یوزرام خاموش بشه و یا از نظر نر افزاری مشکلی پیش بیاد سریع مشکل رو حل میکنند....مخصوصا چند روز پیش که کلا یوزرام پریده بودند و هیچ راهی نداشت...ولی با تلاش چندین ساعته آقای هوشیار یوزرام پاک نشدن و مشکل سرورم حل شد...
واقعا پشتیبانی عالیههه..جا داشت که ازشون اینجا هم تشکر کنم.
سلام جناب محیطی
اگر اشتباه نکنم شما بیش از 7 سرور از ما دارید
هر کاری انجام شده وظیفه است
تا جایی که راه داشته باشه سعی میکنیم مشکلات را به صورت رایگان در اولین فرصت رفع کنیم
اگر تاکنون موردی هم پیش آمده که از توان و اراده ما خارج بوده , کاربران خوب و فهیم وارزهاست کمال همکاری را با ما داشته اند که جای تشکر داره
همچنین قابل توجه کاربران عزیز که سرورهای آمریکا با IP هلند نیز موجود است
یعنی موقعیت مکانی سرورها در آمریکا است ولی whois ای پی ها نشانگر هلند است
باز هم سپاس از کاربران عزیز
امری بود در خدمت هستیم
موفق باشید
سلام
میکروتیک نسخه 5.8 نیز اضافه شد
موفق باشید
سلام
آقا رحمان private layer وارز هست ؟به کپی رایت گیر نمیده ؟
سلامنقل قول:
سلام
آقا رحمان private layer وارز هست ؟به کپی رایت گیر نمیده ؟
بستگی داره وارز را به چه چیزی شما معنای کنید
همانطور که قبلاً برای دیگر دوستان توضیح دادم دسته بندی مختلفی داره , مثلاً :
Warez Linking
Nulled Scripts
Ad--ult
Child P--o--r-n
Spam Related
Phishing/Fraudulent Site
Torrent flux/Bittornado
Rapidleech/Similar Type
از نظر Nulled Scripts , Ad--ult تا امروز ما هیچ مشکلی نداشتیم , حتی یک اخطار
اسپم حساسیت مثل همه دیتاسنترها بالاست
Torrent هم تا امروز اخطاری نداشتیم , هرچند که سرورها میکروتیک را طوری کانفیگ میکنیم که مشکل برای کاربر پیش نیاد و در طول زمانی که در خدمتشون هستیم اخطاری دریافت نکنند (( اگر اخطار یا نال شدن ای پی هم باشه 97% مربوط به اسپم هست ))
موفق باشید
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
//////////////////////////
این مورد را هم اضافه کنم که سرورهای هلند نیز خریداری شده و نهایت در 48 ساعت آینده به لیست سرورهای سایت اضافه خواهد شد
//////////////////////////
سلام
تو سایت پلن اول میکروتیک رو 13 زده
کد تخفیف باید استفاده کنیم؟
سلام vds0-mik از سایت حذف شده است و از پلن vds1-mik می توانید استفاده کنیدنقل قول:
سلام
تو سایت پلن اول میکروتیک رو 13 زده
کد تخفیف باید استفاده کنیم؟
موفق باشید
لینک تاپیک فروش جدید :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/35498/
سرویس ها مطابق تاپیک جدید ارائه می شود
سلام.
الان از پورت Port Guaranteed = 80Mbps چه سرعت میانگینی باید انتظار داشته باشیم در نرم افزاری مثل idm ؟
در مورد تورنت ایا سرورهای امریکا که در افر هست با پروتوکل تورنت مشکل دارن یا با فایلهای وارز تورنت؟ چون بعضی دیتا سنترها پورتهای تورنت رو مسدود میکنن.
در مورد پهنای باند هم حداکثر مقدار مجاز برای پنل VDS4 چه مقدار هست؟
قیمتها بر چه اساسی هستن این تاپیک یا تاپیک دیگه؟
تشکر.