از بين جوملا و ورد پرس امنيت كداميك بيشتره
و قالبهاش كدم زيادتره
نمایش نسخه قابل چاپ
از بين جوملا و ورد پرس امنيت كداميك بيشتره
و قالبهاش كدم زيادتره
وردپرس هم امنیت بالاتری داره هم قالب هاش خیلی زیادی و هم تو طراحی قالبش میشه خیلی راحت با قالب بازی کرد و کش و قوص دادش . یا حق
وردپرس
بسته به نوع استفاده شما و هدف شما هست.
جوملا انعطاف بالایی داره
وردپرس امنیت و قالب های متنوع
هر دو قالبهای زیادی دارند دقیق نمیشه گفت کدام بیشتر داره (وردپرس<===> جوملا 1.5)
اما من شخصا قالبهای جوملا را بیشتر می پسندم ... قالبهای وردپرس هم خوب هستن .. اما با امدن نسخه جدید جوملا 1.7 شما برای استفاده یک قالب کافیست انرا نصب کنید جوملای جدید به طور پیشفرض قادر به rtl کردن قالب است ... درواقع در قالبهای جوملا 1.7 شما نیاز چندانی به فارسی سازی ندارید..
قالب خارجی را نصب و استفاده میکنید مگر در مواردی معدود نیاز به فارسی سازی برخی گزینه ها هست.. من که هر قالب جوملا 1.7 را نصب کردم همگی در پنل خود گزینه ای برای rtl شدن داشتند .. مگر انکه از قالبی استفاده کنید که یا استاندارد جوملا 1.7 نیست و یا از جوملا 1.5 تبدیل شده باشد.
اما در وردپرس باید قالب به طور کامل راستچین و فارسی سازی شود.. که البته قالبهای فارس وردپرس فراوانند...... اما در نسخه جوملا 1.7 قالبهای 1.5 قابل نصب روی جوملا 1.7 نیست و باید انها را تبدیل کنید که البته کار زیاد سختی هم نیست. در کل قالبهای جوملا 1.7 خیلی کمتر از وردپرس است
در مورد امنیت .. شخصا امنیت جوملا 1.7 را بیشتر از وردپرس می پسندم.. اما امنیت فقط به اسکریپ مورد نظر ختم نمیشه بلکه کیفیت و امنیت هاست از مهمترین فاکتور امنیت شماست. شما بهترین اسکریپ تجاری دنیا را روی یک هاست بی کیفیت نصب کنید 3 سوته هکیده :d
درود بر همه
تقريبا" جوابمو گرفتم
و وردپرس بر جوملا اولويت داره
مرسي از تك تك دوستاني كه زحمت كشدند و نظر و تجربه و دانش خود را به ما انتقال دادند:63:
وردپرس گزینه خوبی هست برای شما . مسلما باید بهینه سازی بشه .
دروپال واقعا عالی و حرفه ای هست . طراح حرفهای می خواد البته .
بدون شک جوملا بهترین انتخاب هست.. امنیت بالا و انعطاف پذیری خیلی خیلی بالا.. من بیش تر از سه سال هست که هر سایتی میزنم با جوملا هست و همه نیاز های منو رفع کرده. همیشه همه ازش تقدیر کردم :)... ورد پرس مصرف خیلی بالایی از سرور داره. تازه بخوای چند تا پلاگین هم روش بزاری دیگه بدتر میشه ولی جوملا اصلا اینطور نیست