اگر پسورد sql های شما عوض شده حتما رو سرورتون شل آپلود کردن و احتمالا ddosی هم در کار نبوده , بهتر قبل از اینکه به باقی اکانت ها ی روی سرور نفوذ کنند دست به کار بشید ...
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا ردگیری یه نفر و پیدا کردنش رو بازگو کنید
البته به غیر از whois
من اطلاعات شخص رو میخوام
ممنون
نه از مجموع روش های ناجوانمردانه استفاده می کنه . نه شل رو سرور نیست مطمئنم به سرور sql نفوز می کنه حالا چطوری نمی دونم چون بار اولش هم نیست . ما از چندین سرور به صورت موازی استفاده می کنیم و سایت به صورت رندم و تصادفی در فاصله های زمانی نامشخص از این سرورها بالا میاد . کارمون شده نبرد با این روانی :دی !
شما آی پی رو بده من یه کاری میکنم که دیگه جرات نکنه کاری کنه حتی آی پی توسط وی - پی - ان اگر عوض شده باشه
در ایران قوانین جرایم رایانه وجود داره ولی مشخصا نسبت به قوانین کشورهای دیگه مثل آمریکا یا کانادا یا آلمان نیست . حمل و تلاش برای نفوذ به سیستمها جرم محسوب میشه ، ولی برای استفاده از این قانون شما باید اول *** رو بگیری(نفوذ کننده) بعد خدایی نکرده نزنیش...بعدش با کلی مدرکو اثبات تحویلش بدی تا شاید کاری انجام بشه . در صورتی که در کشورهای خارج ابراز آی پی متخلف یا فقط ابراز انجام جرم کافیست که قانون خودش پیگیر باشه طرف کی بوده ، از کجا و کی و ... برای همین سرویس دهندههای خارجی قوانین رو رعایت میکنن و قبل از اینکه قانون دست به کار بشه ، ارتکاب جرم رو با کنترل هاشون به حداقل میرسونند ... در هر صورت ، بحث من اینه که فروشندههای عزیز باید تا حد توان بر روی سرویسهایی که فروختند کنترل و نظارت داشته باشن تا این فضای مجازی در ایران که کاملا نه امن هست (چند وقت پیش بحث بود که آیا س س ل میشه نصب کرد یا نه ؟ و دوستان از مشکلاتشون گفته بودند) به دست خود کاربران و فروشندههای عزیز کمی رنگ اعتماد بگیره . برای سرویسهای سرور مجازی و اختصاصی به نظر بنده حتما باید نوعی تائید هویت از مشتری گرفته بشه ... و هیچ وقت فراموش نکنیم که پیشگیری بهتر از درمان است و به قوانین (چه اجرا بشه چه با سختی) باید احترام گذاشت . وقتی فروشنده نیازی نمیبینه که پیگیر تخلفات بشه و سرور خودشو مورد استفادهٔ این جور کاربرها قرار نده! چه انتظاری از کاربر دارید؟