پاسخ : درخواست Semi dedicated !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
کی گفته اینقدره ؟ من با هارد ساتا 2 بیشتر از این هم دریافت کردم از لحاظ نظری 375 مگ در ثانیه باید بده که با توجه به شرایط 15% کم میشه همون 300 مگ در ثانیه سرعت میده.
3Gb/s /(10B/b)=300MB/s
من میتونم به شما یه هارد کاملا اختصاصی 500 گیگ بدم مشکلی نیست
البته از امریکا چون ظرفیت سرورهای هلندمون تکمیل شده
عزیز 300MB/s/:)
اونم با Sata II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هارد های SSD سرعتی معادل 700MB - 1GB دارند
Stat II نهایت توانش 25Mb/s هست ، شما فایل ZIP را با سرعت 300MB/s از یه درایو به درایو دیگه کپی کنید من 30 تا از همین سرور از شما می خرم
چون واقعا به کارم میاد و در هزینه هارد های SAS و SSD صرفه جویی می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
عزیز 300MB/s/:)
اونم با Sata II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هارد های SSD سرعتی معادل 700MB - 1GB دارند
Stat II نهایت توانش 25Mb/s هست ، شما فایل ZIP را با سرعت 300MB/s از یه درایو به درایو دیگه کپی کنید من 30 تا از همین سرور از شما می خرم
چون واقعا به کارم میاد و در هزینه هارد های SAS و SSD صرفه جویی می شه
من با توجه به چیزی که استناد هست دارم میگم
گوگل سرچ کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اینطور که مشخصه برای کار دانلود و اپلود و استفاده به عنوان هاست دانلود قصد دارید استفاده کنید...مسلما با ماهیانه 60 هزار تومان سرویس خوب و با کیفیتی نمیتونید پیدا کنید چون سرویس دهنده عملا باید بی خیال اون هاردی بشه که به شما سرویس میده... بنابراین زیاد صرفه اقتصادی برای فردی نداره مگر اینکه بخوان از سرور های ارزون و بی کیفیت استفاده کنند یا اینکه بی خیال کیفیت سرویس بشند و تا جایی که هارد جا داره وی پی اس بدن که عملا سرور کیفیت خودشو از دست میده...به نظرم در هزینه تجدید نظر کنید فکر کنم آفر بهتر گیرتون بیاد
وس پی اس نمیخوان که
سرور اختصاصی میخوان :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
وس پی اس نمیخوان که
سرور اختصاصی میخوان :
درخواست Semi Dedicate هست! که با توجه به سرورهای آماده به سرویس دوستان، من خیلی کم دیدم کسی Semi Dedicate تو ایران سرویس بده ، عموما وی پی اس میدن بعد اسمشو هر چی فکرشو بکنی میزارن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
درخواست Semi Dedicate هست! که با توجه به سرورهای آماده به سرویس دوستان، من خیلی کم دیدم کسی Semi Dedicate تو ایران سرویس بده ، عموما وی پی اس میدن بعد اسمشو هر چی فکرشو بکنی میزارن!
e
نمیدونستم . ممنون .
@ استارتر : شرمنده .
چی شد ؟دیگه نبود؟
بنده هنوز نخریدم اگه آفر دارین بزارین.
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
نبود دیگه؟:-|
همکاران پیشنهادات خودشون رو گفتند منم پیشنهادم رو دادم بهتون
خوب دیگه کسی نیست که بتونه آفر بده من هنوز مورد دلخواه رو پیدا نکردم.
من هنوز نخریدم
دیگه کسی نداره؟