توصیه شدید من : Avira بدون هیچگونه تعصب و...
نمایش نسخه قابل چاپ
توصیه شدید من : Avira بدون هیچگونه تعصب و...
kaspersky anti vir+ comodo internet sec
antivirus free= microsoft essential
بنظر من نود 32 که جدیدا ورژن جدیدش عرضه شده خوب شناسایی خوبی داره و همچنین فایروال خوبی داره من راضی هستم ورژن 5.0.94 که من بدون کرک استفاده میکنم و قابلیت ابدیت هم داره لیسانسشم تو سایت ها هست میتونی فری بگیری و استفاده کنی
اگر فایروال قوی میخوای بیت دفندر بهترین گزینه تو فایر واله بنظر من قوی ترین تو کار خودشه نظارت کامل بر تمامی ورودی ها و خروجی ها داره و میتونی طبق خواسته های خودت هم ست کنی
منم مثل شما تا یکی دو ماه پیش فکر م***دم Kaspersk آخرشه ولی شک نکنید که اشتباه میکنید این که میگید تا حالا هیچ مشکلی نداشتید ! یعنی به نظر شما ویروس فقط اونیه که باعث هنگ کردن کامپیوتر بشه ؟
تقریبا دو ماه پیش که رتبه بندی انتی ویروسها منتشر شد منم از Kaspersk استفاده میکردم ولی طبق رتبه بندی G Data رتبه اول بود با یه تفاوت بالا نسبت به بقیه ضریب اشتباه بسیار پایین نصبش کردم دقیق تعدادش یادم نیست و لی بین 30 تا 40 تا تروجان و فایل مخرب از توی سیستمم کشید بیرون.
همیشه به یک انتی ویروس نچسبید هر 6 ماه یه تحقیق بکنید و بهترین انتخاب کنید.
من G Data رو استفاده نکردم و نمی دونم چطوری هست
ولی اگه کاسپر چیزی شناسایی نکرده یا کاسپرتون آپدیت نبوده یا اینکه G Data اومده کرک یا پچ هایی که رویه سیستون بوده رو شناسایی کرده و بسته :-p:"> :d
بهترین آنتی ویروس هیچ موقع ملاک نیست، یه زمانی یادمه nod رتبه ی اول یا دوم آنتی ویروس ها رو اورد اونم به خاطر هوش مصونعیش
ما هم گول اینو خوردیم و نود رو نصب کردیم، چشمتون روز بعد نبینه به شدت ضرر کردم کل اطلاعاتم از بین رفت:(
پس فردا هم می گن شید بهترین انتی ویروس هست :d
حالا از شوخی گذشته از پیشنهادتتون ممنونم
دفعه ی بعدی که ویندوز رو عوض کردم تست می کنم :53:
شما که از این کار پول در میاری و خیلی هم به امنیت فکر میکنی فک نکنم سالانه 40 50 تومن پوله انتی ویروس زیاد باشه !!!
کسپر پیشنهاد میشود
من شید دارم راضی هم هستم
من مدتی از کسپر استفاده میکردم ، مدتی اوست ، مدتی هم نورتون . اما مجددا برگشتم روی کسپر . نسخه 2012 از نظر فشار بر سیستم خیلی چیز سنگینی نیست ولی خب در نسحه های 2008 و 2010 خیلی مورد داشت .
تنها با نصب آنتی ویروس و فایروال که حتی سالی 99دلار هزینه اش هم باشه امنیت به طور کامل تامین نمیشه ( 70درصد )
و این که پولی یا رایگان بودن فرقشون در دیتابیس هاشون هست (رایگان ها عقب تر از پولی ها)
انتی ویروس های معروف که بر اساس تست های مختلف برگزیده شده اند:
mcafee
norton
eset
kaspersky
avira
و...
یک انتی ویروس که سیستم رو تحت فشار قرار نمیده و فایروال نسبتا مناسبی داره avira هست.
نسخه ی avira permium security suite
لینک دانلود هم خواستید بگید قرار بدم.
Kaspersky Pure(Internet Security + Antivirus + Password Manager) + Original Windows