پاسخ : اسکریپت دانلود به ازای پرداخت مبلغ Digital Download Pro نسخه ۲
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
دوستانیکه نیاز به اسکریپت فروش فایل دارند با من یه تماس بگیرند.
نمونه :
فروشگاه فایل
به درگاه چند بانک وصل میشه مثل سامان - پارسیان - پاسارگاد - ملت
برای هر خرید یک لینک خرید مستقل تولید میکنه و محدودیت تعداد دانلود یا زمان دانلود هم میشه تعریف کرد :)
پنل مدیریت داره (دسته بندی - تعریف محصول - تنظیمات درگاه و سایت - گزارش فروش ...)
هنوز بصورت یک محصول برای فروش داخل سایت قرار ندادم ولی قیمت 150 هست برای نصب روی یک دامنه.
بنظرت قیمتش زیاد نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
بنظرت قیمتش زیاد نیست؟
نه عزیزم این یک کار حرفه ای هست :)
1- تمام فایل ها داخل دیتابیس ذخیره میشن و امنیت فایل های شما با هک شدن هاست یا استفاده از هاست اشتراکی به خطر نمیوفته
2- به چهار بانک پر استفاده ایرانی متصل هست یعنی راحت شما می توانید از خدمات بانکی ایران استفاده کنید
3- روند خرید و دانلود کاملا امن پیاده سازی شده که مهمترین چیز در خرید انلاین هست (امنیت !)
4- بنظر من که 150 تومن هزینه ای نیست بلکه سرمایه گذاری مطمئنی هم هست شما 100 تا مشتری داشته باشی که یه فایل 1500 تومنی را بخرن میشه 150 هزارتومن ! همین هزینه ناچیز را کردی یک اسکریپت امن و مطمئن برای کار خریدی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
نه عزیزم این یک کار حرفه ای هست :)
1- تمام فایل ها داخل دیتابیس ذخیره میشن و امنیت فایل های شما با هک شدن هاست یا استفاده از هاست اشتراکی به خطر نمیوفته
2- به چهار بانک پر استفاده ایرانی متصل هست یعنی راحت شما می توانید از خدمات بانکی ایران استفاده کنید
3- روند خرید و دانلود کاملا امن پیاده سازی شده که مهمترین چیز در خرید انلاین هست (امنیت !)
4- بنظر من که 150 تومن هزینه ای نیست بلکه سرمایه گذاری مطمئنی هم هست شما 100 تا مشتری داشته باشی که یه فایل 1500 تومنی را بخرن میشه 150 هزارتومن ! همین هزینه ناچیز را کردی یک اسکریپت امن و مطمئن برای کار خریدی ...
واقعا فکر میکنی تو ایران واسه دانلود یه فایل 1500 تومن می دن ؟!؟!
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
سایتای فیلم و سریال جند ترابایت رو می زارن مردم دانلود کنن (vip) نهایتش 3 تومن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
واقعا فکر میکنی تو ایران واسه دانلود یه فایل 1500 تومن می دن ؟!؟!
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
سایتای فیلم و سریال جند ترابایت رو می زارن مردم دانلود کنن (vip) نهایتش 3 تومن !
نمی دونید چی بفروشید که براش انقدر پول بدن :) یه فایل هایی هست که قیمتش بیشتر از این حرفها هست :) 1500 چیزی نیست براش ...
هرکسی با توجه به ایده اش میتونه پول در بیاره :)
حالا ما قیمتمون همینه نگفتیم که به زور بخرید :) هرکسی میدونه چی بفروشه که پول در بیاره بیاد بخره :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
نمی دونید چی بفروشید که براش انقدر پول بدن :) یه فایل هایی هست که قیمتش بیشتر از این حرفها هست :) 1500 چیزی نیست براش ...
هرکسی با توجه به ایده اش میتونه پول در بیاره :)
حالا ما قیمتمون همینه نگفتیم که به زور بخرید :) هرکسی میدونه چی بفروشه که پول در بیاره بیاد بخره :)
شما می تونید فایلی بزارید که انقدر بخرند :65:
نقل قول:
شما می تونید فایلی بزارید که انقدر بخرند
به این بنده خدا چه ربطی داره ما ملت ایرانی ..... هستیم ؟
کسی که فکرش کار نمیکنه و نمیدونه چی بفروشه ، خیلی اشتباه میکنه سراغ اینکار میره !
کسی که حالیشه میخره و استفاده میکنه !! این مسائل به فروشنده اسکریپت چه ربطی داره !؟؟؟
اگه کد نویس نیستید ، باید خدمتتون عرض کنم که قیمت خیلی مناسبی داره !!
الان ماژول هر بانک رو 50 تومن مینویسیم ، بعد اونوقت شما میگید قیمت این اسکریپت زیاده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MihanTech
کسی که فکرش کار نمیکنه و نمیدونه چی بفروشه ، خیلی اشتباه میکنه سراغ اینکار میره !
کسی که حالیشه میخره و استفاده میکنه !! این مسائل به فروشنده اسکریپت چه ربطی داره !؟؟؟
الان ماژول هر بانک رو 50 تومن مینویسیم ، بعد اونوقت شما میگید قیمت این اسکریپت زیاده ؟
برای اینکه ما ایرانی هستیم ، و به ایشون هم ربط داره چون دارن به ایرانی جماعت می فروشن ، شما هم ایرانی هستی
در ضمن کی گفت قیمت اسکریپت زیاده ؟!!؟
شما حالت خوبه ؟
یه بار دیگه بخون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MihanTech
متاسفانه همه حرفهای شما درسته چیزی بیشتر ندارم بگم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
دوستانیکه نیاز به اسکریپت فروش فایل دارند با من یه تماس بگیرند.
نمونه :
فروشگاه فایل
به درگاه چند بانک وصل میشه مثل سامان - پارسیان - پاسارگاد - ملت
برای هر خرید یک لینک خرید مستقل تولید میکنه و محدودیت تعداد دانلود یا زمان دانلود هم میشه تعریف کرد :)
پنل مدیریت داره (دسته بندی - تعریف محصول - تنظیمات درگاه و سایت - گزارش فروش ...)
هنوز بصورت یک محصول برای فروش داخل سایت قرار ندادم ولی قیمت 150 هست برای نصب روی یک دامنه.
سلام دوست عزیر من این اسکریپت را میخوام و هزینش رو هم میپردازم لطفا یک نمونه یا دمو بهم نشون بده . ممنون میشم ازت
ایمیل من 171itmax@gmail.com
من خریدارم . :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171itmax
سلام دوست عزیر من این اسکریپت را میخوام و هزینش رو هم میپردازم لطفا یک نمونه یا دمو بهم نشون بده . ممنون میشم ازت
ایمیل من
171itmax@gmail.com
من خریدارم . :)
سلام
دوست عزیز ایمیل زدم براتون
نمونه تحقیق گر |