ببخشید ایپی واسه پینگ هم میدید؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید ایپی واسه پینگ هم میدید؟؟
ببخشید اجازه زدن اپلود سنتر عکس هم میدید؟؟
ببخشیدا من زیاد سوال میکنم ایا روی وی پی اس های شما امکان مستقیم کردن لینک ها مثل کاری که سایت دانلودز انجام میده میشه انجام داد؟؟
ایا اسکریپت این کار هم شما نصب میکنید؟
من از این وب سایت (پارس اسپادان=parsworld.net) یک سرور گرفتم که روش وب سایتم را بندازم.
اما اولش به دلیل اورسل کیفیت سرویسش افتضاح بود.و اونی نبود که باید باشه- به طوری که چندین بار بهش گفتم بعد طرف مجبور شد یک سرور از یک کشوری که من نمی خواستم بهم داد منم ناچار قبول کردم
اما بعد از یک ماه اینم به طور کامل غیر قابل دسترس شد در حالی که قراردادمون یک ساله بوده.
حالا طبق قوانین خودش (برگشت هزینه در صورت نارضایتی) هر چی می گم به دلایل منطقی باید پول من رو پس بدی ، طرف پول رو نمی ده و پول من رو بالا کشیده رفته.
هیچ تلفن - تیکت - چت آنلاین ... هیچ کدام رو جواب بهم نمی ده
تو سایتش هم کلی تعریف از خودش کرده که بدون دلیل در صورت نارضایتی وجه رو بازگشت می ده.. اما همش در حد یه دروغه
ممکنه بیاد اینجا و جواب این پست رو بده . که اینطوری نبوده و فلان.... هیچ بهانه ای نداری چند بار خطا کردی نه یکبار
تو اینترنت یه جستجو زدم برای پارس ورد - درست تو صفحه اول اینو دیدم.
http://forum.webalfa.net/thread-17223.html
پس فقط من نیستم. این یارو سر کیا رو که کلاه نذاشته. تو اون فروم تاریخ تاپیکش هم توجه کنید
مگه دفتر ندارند آدرسشون هم که هست حضوری برید
این بنده خدا (صاحب تاپیک ) دو هفته پیش درخواست صدور ویزا کارت مجازی دادند چون سابقشون بالا بود قرار بود اول تحویل بدم بعد هزینه رو بپردازم اما دو هفته گذشت و واریز نکردند جواب پیام هم نمیدهند کلا کارشون انگار اینه
دوستان حواسشون باشه