ببخشید :banghead:
آقا من میخواستم که سرور اختصاصی بخرم . میخواستم شما کمک کنین . سرور خوب و ارزون باشه تا 100 دلار .
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من میخواستم که سرور اختصاصی بخرم . میخواستم شما کمک کنین . سرور خوب و ارزون باشه تا 100 دلار .
سلامنقل قول:
چرا اینقدر عصبانی میشی شما :d
نظر من اینه یه سرور از iweb بگیری و بقیه کارا هم میتونی خودت انجام بدی نیاز به کمک نیست
نظر من همیشه همین بوده نه سرور مهم هست نه دیتا سنتر نه سخت افزار نه هیچ چیز دیگه فقط MANAGER مهم هستش !
نه این که بقیه نقشی نداشته باشند.
به جای این که بری 200$ پول سرور بدی یه سرور 70$ بخر با یه MANAGER 30$ این کارت رو راه می ندازه !
1 GB RaM + MANAGER = 4 GB RAM
CPU Quad = CPU D + MANAGER
نظر من با کامران کاملا متفاوت هست.شما باید یک سرور با سخت افزار خوب،از دیتاسنتر خوب و همراه با یک مدیر فنی توانا داشتهباشی تا بتونی در تجارتت موفق باشی.
وقتی سرور شما crash میکنه اگر شما به خر دلیل از یک دیتاسنتر دست چند سرویس بگیری و از شانست روز ۱شنبه هم باشه.باید ۱روز صبر کنی تا یکی پیدا بشه سرور رو restart کنه.
وقتی شما از سرور نامرقوب و دست دو استفاده میکنی هر لحظه باید انتظار سوختن هارد و دردسرهای از دست رفتن اطلاعات رو داشته باشی.
وقتی شما مدیر فنی خوب نداری موارد ۱و ۲ رو نمیتونی مدیریت کنی و مجبوری که تجارتت رو همینجا خاتمه بدی
:D
یک مدیر خوب نیاز به ابزارهای خوب داره.یکی از ابزارها سخت افزار خوب و مناسب کار هست.
بنده کسانی رو میشناسم که از ebay سرور خریداری میکنند(دست ۲)و در private rack خودشون استفاده میکنند.(از هاستینگ های معتبر و قدیمی ایرانی) وقتی هم که مشکل ایجاد میشه میگن: "تو بلد بیسی کار کنی هارد سرور رو سوزوندی" و تو همین مایه ها هم جواب مشتری رو میدن.
نظر من اینه که باید جنس خوب از جای خوب داشته باشی همراه با مدیرفنی خوب تا بتونی یک سرویس خوب ارایه بدی.نبود هر کدوم از این عوامل باعث میشه یک جای کار بلنگه
به نظر من وارد کار هاستینگ اونم تو ایران نشو اصلا :)
کارهای خیلی بهتر و پردرآمد از هاستینگ و مدیریت سرور و ..... هم هست و سادهتر
هاستینگ سخته اگه تازه یک نفری باشی از نظر حجم کار دارم میگم.
اگر هم خوب واسه کار خودتون میخواین اون قضیش فرق داره :d
theplanet.com
liquidweb.com
softlayer.com
ایرانی ها هم زیاد با iweb.com کار میکنن و راضی هستن.