پاسخ : بستن سرور به علت هاست دامنه .ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsreseller
از این جهت که فرمودید دیتاسنتر 24 ساعت به شما مهلت داده خواستم اطلاعاتتون از بین نره و کمکی کرده باشم دوست عزیز :53:
بله مطمئن هستم و از این محبت شما خیلی ممنونم ببخشید اگر جسارت کرده باشم ولی مطمئن باشید من نگران اطلاعات کاربرانم هستم ممنون از صفا و محبت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله مطمئن هستم و از این محبت شما خیلی ممنونم ببخشید اگر جسارت کرده باشم ولی مطمئن باشید من نگران اطلاعات کاربرانم هستم ممنون از صفا و محبت شما
خیر دوست عزیز جسارتی نکردید
امید وارم موفق و پیروز باشید :x
تا حداکثر نیم ساعت اینده بهتون یه وی پی اس میدم منتظر دریافت مشخصات باشید
یک ساعت دیگه هم گذشت :77:
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
ممنونم از محبت شما قربان صفا و محبت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
از دست ما که کاری بر نیومد بازم دم شما گرم :53:
:دی شنیدید میگن بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز بک پیکرند ....
یعنی این
دوست عزیزی که اطلاعات شما داره پاک میشه! دیتاسنتر اطلاعات شما را حذف کنه بهتره یا همکار محترم پارس رسلر برای شما نگهداری کنه؟
اینجا 2 تا موضوع مشخص میشه!
یا شما اصلا احتیاج به فضای بک آپ ندارید ، چون همچین ریسکی نمیکردید که بگید نمیتونم اطلاعات مشتریانمو به کسی بدم!مشخصا اگه اطلاعات حذف بشه دردسر بیشتری میکشید
و یا اطلاعات مهمی نیست و مایلید حذف بشه! پس اگه قرار بود حذف بشه دیگه تاپیک زدن چی بود؟
البته این گونه تاپیک ها را زیاد در روز میبینیم ، کمی بگردیم در انجمن زیاد هستند!
یکی از دوستان اومده میگه پسورد سرور ال شد بل شد! میگم بده واست درست کنم ؟! میگه نه ! نمیشه ! اگه سرورت هک شده پس چرا دیگه ناز میکنی؟!
در کل گفتم بدونید فقط شما نیستید !
مشخصات ارسال شد
کارتون که تمام شد شات دانش کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
مشخصات ارسال شد
کارتون که تمام شد شات دانش کنید
موفق باشید
ممنون از محبت شما
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfaghData
دوست عزیزی که اطلاعات شما داره پاک میشه! دیتاسنتر اطلاعات شما را حذف کنه بهتره یا همکار محترم پارس رسلر برای شما نگهداری کنه؟
اینجا 2 تا موضوع مشخص میشه!
یا شما اصلا احتیاج به فضای بک آپ ندارید ، چون همچین ریسکی نمیکردید که بگید نمیتونم اطلاعات مشتریانمو به کسی بدم!مشخصا اگه اطلاعات حذف بشه دردسر بیشتری میکشید
و یا اطلاعات مهمی نیست و مایلید حذف بشه! پس اگه قرار بود حذف بشه دیگه تاپیک زدن چی بود؟
البته این گونه تاپیک ها را زیاد در روز میبینیم ، کمی بگردیم در انجمن زیاد هستند!
یکی از دوستان اومده میگه پسورد سرور ال شد بل شد! میگم بده واست درست کنم ؟! میگه نه ! نمیشه ! اگه سرورت هک شده پس چرا دیگه ناز میکنی؟!
در کل گفتم بدونید فقط شما نیستید !
نه اینگونه که شما می فرمایید نیست . مسائلی هست که همه اونها رو نمیشه در تاپیک گفت لطفا همه رو به یک رنگ نبینید !